Dramski studio ’Petar Pan’: Do poslednjeg šaha

Dramski studio ’Petar Pan’: Do poslednjeg šaha

Predstava "Do poslednjeg šaha" Dramskog studija "Petar Pan" biće odigrana u Pozorištu za decu u subotu 2. aprila od 12 časova.

U predstavi koju je po tekstu Antoana de Sent Egziperija režirao Petar Lukić, glumac PZD i pokretač ovog studija, događa se velika bitka pešaka Dvopeka i Mrvice. Kraljica Limunada i njena vojska smišljaju strategiju protiv ljutog Feferonea, tu su lovac Figaro i njegova neostvarena ljubav, kao i vojska ljutog Feferonea koja gubi velikog "igrača" Figara, dešava se još i konferencija na visokom nivou, kao i veliki susret kiselog i ljutog kralja. Sve to u jednoj zanimljivoj partiji koja se odigrava u jednom dečjem stomaku. Odgonetka ko će da pobedi sledi na sceni PZD.

Igraju:

 • LIMUNTOS, beli kralj - Nemanja Đelić
 • LIMUNADA, bela kraljica - Teodora Vukomanović
 • RIŽOTO, beli lovac - Jelena Stolić
 • RIZI-BIZI, beli lovac - Nina Mrkić
 • SUTLIJAŠ, beli konj - Tanja Đorić
 • DVOPEK, beli pešak - Strahinja Mišković
 • PIRE, beli pešak - Todor Ranković / Aljoša Labudović
 • MANDARINA, beli pešak - Tara Vukotić
 • ŽUĆKO, žuta figura - Darja Dimić
 • FEFERONE, crni kralj - Sava Ćuković
 • TULUMBA, crna kraljica - Jovana Rakićević
 • FIGARO, crni lovac - Janko Avramović
 • BIBER, crni lovac - Milan Tomić
 • SARAGA, crni konj - Ana Grujić
 • MRVICA, crni pešak - Anastasija Veljović
 • Dečak/Devojčica - Strahinja Mišković/Anastasija Veljović

ds pp-do poslednjeg saha

Cena ulaznice je sto dinara. 

DRAMSKI STUDIO "PETAR PAN" I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU U IZVOĐENJU OVOG MLADOG ANSAMBLA.

Odgovore slati do subote u 9 časova kada će biti objavljeni kao komentari ispod ove najave. Zahvalni smo posetiocima koji su već dobili ulaznice u ovom mesecu da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

Premijera ove predstave bila je 29. maja 2015. godine. 

INSERT IZ PREDSTAVE

REPERTOAR PZD

DRAMSKI STUDIO "PETAR PAN" SAJTFB STRANA
POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 1

 • Goca
  31.03.2016

  Mali princ

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html