Knjaževsko-srpski teatar: Moje bivše, moji bivši

Knjaževsko-srpski teatar: Moje bivše, moji bivši

Predstava "Moje bivše, moji bivši" biće 51. put izvedena na sceni "Joakim Vujić" Knjaževsko-srpskog teatra u subotu 9. decembra od 20 časova.

Igraju

  • Toma: Miloš Krstović
  • Ejmi: Isidora Rajković
  • Saša: Katarina Mitrović
  • Alison: Nađa Maršićević/Ana Todorović Dialo
  • Kalvin: Dušan Stanikić
Režiju, adaptaciju teksta, scenografiju i izbor muzike uradila je Slađana Kilibarda. Rođena je u Zagrebu, a nakon gimnazije diplomirala je na zagrebačkom PMF, radila je kao srednjoškolski profesor i bavila se dramskom pedagogijom. Diplomirala je i pozorišnu režiju na FDU u Beogradu, u klasi profesora Egona Savina i Ivane Vujić. Bila je asistent režije na deset predstava u Srbiji i Hrvatskoj, za Radio Beograd režirala je ukupno sedam radio-drama. Pisala je za pozorišne časopise. Od marta 2011. godine obavlja funkciju umetničkog savetnika u NP „Toša Jovanović” Zrenjanin.

Trenutno interplanetarni hit „Somebody That Used To Know” australijskog pevača Gotyea (i pevačice Kimbre), bio je inicijalna kapisla za „plovidbu” kroz ovaj naoko jednostavan, ali značenjski i strukturalno veoma usložnjen dramski tekst mladog škotskog dramatičara D. C. Jacksona. Iako označen kao komedija, za mene je kao reditelja pri prvom čitanju imao i snažnu dramsku strukturu, čak pomalo i neke elemente melodrame, tako da sam u radu sa glumcima, uz suptilni pristup komici ovog teksta, pokušala da unesem i moje lične stavove o tome na koji način i kako se u današnjem vremenu doživljava ljubav, kako žive mladi ljudi vezani za par punktova oko kojih se odvija njihova egzistencija, koliko smo barijerama (koje izgledaju poput stubića u nekom muzeju ili na crvenom tepihu) odvojeni jedni od drugih, kako percipiramo naše roditelje (ili oni nas) i kako tretiramo pitanje vlastitog roditeljstva tj. činjenice da jednog dana (možda) treba da postanemo roditelji, ne samo da bismo produžili vrstu, već i obogatili svoje tehnološkim dostignućima i opštim otuđenjem ispražnjene živote.

Premijera predstava "Moje bivše, moji bivši" izvedena je 6. novembra 2012. godine. 

Portal PRVI PRVI NA SKALI i KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR poklanjaju 3x2 ulaznice prvim posetiocima koji do subote u 18 časova kao komentar ispod ovog članka na portalu navedu bar još jednu predstavu KST u kojoj ulogu tumači Miloš Krstović. U formu za komentar uneti važeću el. adresu kako bi bila iskorišćena za slanje informacije o preuzimanju poklon-karata. 

REPERTOAR KST

PRVI PRVI NA SKALI Knjazevsko-srpski teatar Cene ulaznica


KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR SAJTFB STRANA, TVITER 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html