Knjaževsko-srpski-teatar: Pidžama za šestoro

Knjaževsko-srpski-teatar: Pidžama za šestoro

Predstava Marka Kamelotija "Pidžama za šestoro",  u režiji Nenada Gvozdenovića, biće izvedena u Knjaževsko-srpskom teatru u utorak 30. januara od 20 časova.

* * * 

Ovo je prva koprodukcija dva pozorišta kojom Knjaževsko-srpski teatar najavljuje početak dugogodišnje regionalne saradnje u domenu pozorišne produkcije.

Prema rečima direktora najstarijeg pozorišta u Srbiji mr Voja Lučića, za Knjaževsko-srpski teatar je značajno uspostavljanje partnerstava sa drugim pozorištima, posebno sa onim pozorištima koji se nalaze u blizini Kragujevca, kao što je slučaj sa kraljevačkim. Na ovaj način, kroz koprodukciju, dva pozorišta ujedinjuju svoje resurse kako umetničke tako i materijalne. Koprodukcija predstavlja jedan od najpoželjnijih modela za prevazilaženje krize u pozorišnoj produkciji koja je uzrokovana, pre svega, nedostatkom budžetskih sredstava, zaključio je Lučić.

Predstava "Pidžama za šestoro" koja će premijerno biti izvedena na sceni Knjaževsko-srpskog teatra 5. maja svoju kraljevačku premijeru je imala pre sedam dana.

U ovoj urnebesnoj komediji igraju: Miloš Krstović, Nikola Milojević, Gorica Dinulović, Biljana Konstantinović, Milena Jovašević i Predrag Pavlović. Scenografiju potpisuje Milivoje Štulović, kostime Ana Kolbjanova, a autor muzike je Dragoslav Tanasković. 

Premijera je bila 5. maja 2014. godine. 

Portal PRVI PRVI NA SKALI i KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR poklanjaju 3x2 ulaznice prvim posetiocima koji do 18 časova kao komentar ispod ovog članka na portalu navedu bar još jednu predstavu KST u kojoj ulogu tumači Nikola Milojević. U formu za komentar uneti važeću el. adresu kako bi bila iskorišćena za slanje informacije o preuzimanju poklon-karata. 

REPERTOAR KST

PRVI PRVI NA SKALI Knjazevsko-srpski teatar Cene ulaznica


KNJAŽEVSKO-SRPSKI TEATAR SAJTFB STRANATVITER 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari