Kultura u prirodi - Veliki park, 3. jul

Kultura u prirodi - Veliki park, 3. jul

Udruženje UMMUS (Umetničko i moralno usavršavanje) organizuje kulturno-zabavnu manifestaciju "Kultura u prirodi" u Velikom parku (kod fontane) u petak 3. jula, sa početkom u 18 časova.

Program se sastoji iz dva dela. Od 18 do 20 časova održaće se likovna i muzička radionica za decu u saradnji sa galerijom "Art". Za najmlađe su pripremljene veoma kreativne i zabavne radionice edukativnog karaktera. Od 20 časova do ponoći nastupiće likovni izvođači i bendovi:

  • Stoyanna, rege/fank vokalni DJ duo

  • Neša Beatbox

  • Armuši, synthpop sastav

  • jam session

Svirka slobodne improvizacije, takozvani džem sešn, namenjen je svim zainteresovanim izvođačima i pevačima koji žele da sviraju i stvaraju muziku na licu mesta.

"Kultura u prirodi" je drugi događaj pod ovim nazivom. Prvi je realizovan 25. aprila.Ovo je još jedna u nizu akcija koje Udruženje organizuje, a cilj im je da se ovakve manifestacije održavaju barem jednom u tri meseca. Udruženje UMMUS, osnovano krajem januara, ovom manifestacijom želi da animira mlade ljude prema umetničkim vrednostima i moralnom razvoju.

U slučaju loših vremenskih uslova, događaj se premešta u SKC. 

Događaj su podržalI: galerija "Art", Studentski kulturni centar, DKCK (Društveno kulturni centar Kragujevac), grad Kragujevac, a kao medijski partner - portal PPNS.

UMMUS FB STRANA, JUTJUB

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari