Kulturno leto 2020

Kulturno leto 2020

Od 13. juna do 9. jula u Velikom parku kod fontane održaće se manifestacija Kulturno leto 2020. U organizaciji Kancelarije za mlade, CZNTK Abrašević, Doma omladine i Muzičkog centra, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, pored koncerata, nastupa studenata i profesora Filološko-umetničkog fakulteta, di džejeva, održaće se i projekcije filmova na otvorenom.

Uključivanje mladih u kulturu, ne samo kao redovnu publiku već i kao kreatore ili sukreatore kulturnih aktivnosti i događaja, može ih podstaći na ispitivanje sopstvene kreativnosti, ali i razvijanje osećaja pripadnosti zajednici. Grad Kragujevac je sproveo istraživanje o kulturnim potrebama posebno sa fokusom na mlade i kao rezultat bio je nedostatak kulturnih događaja na javnom mestu. Otuda se i rodila ideja za organizacijom ove manifestacije koja će se od 13. juna do 9. jula održati u Velikom parku kod fontane, a sa ciljem da postane tradicija, poručuju iz Kancelarije za mlade.

Sezonu kulturnih dešavanja u Velikom parku otvorio je Šumadijski bluz i džez festival u organizaciji Doma omladine. Nastupali su Oktava, Easy blues band, The Highlanders, Iva Paunović kvintet i Dragons Fuel Schime.

U ponedeljak je nastupio folklorni ansambli CZNTK Abrašević.

U utorak 16. juna od 19 časova održaće se koncert Velikog narodnog orkestra, pevača solista i ansambla narodnih pesama i igara Centra Abrašević.

U petak 19. juna i u nedelju 5. jula od 21 čas sledi bioskop na otvorenom.

U okviru Kulturnog leta nastupaće sastavi Rumble, Nikom ništa, VIBE, sastav Adoro i di-džejevi, Vesela mašina.

U sredu 1. jula od 20 časova koncert će održati studenti i profesori Filuma, a 8. i 9. jula od 21 čas u Velikom parku biće organizovan Tribjut fest.

Izvor: Grad Kragujevac 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

APELI

KG VODIČ

 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html