PZD: Čarobna noć

PZD: Čarobna noć
Predstava "Čarobna noć" biće odigrana u Pozorištu za decu u subotu 13. januara od 12 časova.

Ovo je priča o novogodišnjoj noći u kojoj devojčica, kao i svako dete, ne može da dočeka da otvori poklone. Na velikom tornju sat pokazuje minut do ponoći, ali ona je ipak tužna, jer njena mama mora da ode na važnu poslovnu večeru. Kroz suze, po prvi put u životu, izgovara da mrzi Novu godinu. U tom momentu, čarobnica izgovara strašnu kaznu za sve one koji ne veruju u istinsku lepotu Nove godine i zaustavlja vreme. Kako bi ponovo pokrenule vreme, devojčica i njena mama kreću u čudesnu avanturu kroz magični svet, koja će ih podsetiti na zaboravljene porodične vrednosti i pravu lepotu novogodišnje noći. 

Predstava je za decu od tri i više godina.

pzd-carobna noc 1

Režiju i tekst potpisuje Milica Redžić-Vulević, po prvi put za pozorište, a scenografija i kostimi su delo Ane Kobjanove-Radovanović.

Kako je nastala predstava i kakav bi doživljaj trebalo da iznesu posetioci iz PZD, Milica je nakon premijere predočila posetiocima portala PPNS kroz par pitanja i jednu poruku:

- Šta se događa kada zaboravimo prave vrednosti novogodišnjih praznika? Hoće li nas magični likovi kazniti, ili dati još jednu šansu? Da li su važniji posao i pokloni ili čitanje bajki u zagrljaju sa svojim najbližima? Čarobna novogodišnja noć je tu da preispitamo sebe i pružimo sebi šansu da postanemo bolji.

U predstavi igraju:

 • Dubravka Đorđević - majka
 • Jana Mijailović - devojčica
 • Nevena Brzaković - čarobnica, vodopad, anđeo
 • Vladimir Đoković - patuljak, zver, vodopad

pzd-carobna noc 2

Cena ulaznice je ustaljenih 150 dinara. Za rezervaciju karata kontakt-telefon je 333-518.

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA DUBRAVKA ĐORĐEVIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave - do subote u 9 časova, kada će biti objavljeni. Zahvalni smo posetiocima koji su bili dobitnici u protekle četiri nedelje da se ne uključuju u nagradnu igru kako bismo darivali što veći broj sugrađana.

pzd-carobna noc 3

Foto: Zoran Petrović

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 2

 • Gorana Radaković
  11.01.2018

  Na Belu nedelju

 • DusanTorlakovic
  11.01.2018

  Hocu da budem veliki

Dodaj komentar

Facebook komentari