PZD: Magareća koža

PZD: Magareća koža

Predstava "Magareća koža" biće izvedena u Pozorištu za decu u sredu 7. juna od 18 časova, poslednji put u tekućoj sezoni.

Režiju je radio Miloš Krstović, po tekstu Zorana Petrovića, a muziku potpisuju Dragan Kojović i Dobrica Andrić.

Igraju:

  • Nevena Brzaković - Magareća koža
  • Dubravka Brkić - Majka
  • Milomir Rakić - Kralj
  • Darija Nešić - Gazdarica
  • Miloš Milovanović - Princ

PRVI PRVI NA SKALI Pozoriste za decu Magareca koza

Sadržaj

Tragajući za sopstvenim identitetom, Magareća koža upoznaje svoje vrline koje uspevaju da pokrenu hladno srce mladog princa. Ova dečija dramska predstava govori o čudesnoj osobini ljubavi, koja se ne kupuje, niti silom dobija i kako nesebičnost i plemenitost uvek rezultiraju srećom.

Reč pisca i reditelja

Ljubav, darežljivost i najčasnije namere jednog kralja nisu dovoljni da opčine srce Magareće kože. Najviše što mogu da učine jeste da je odvedu na put samospoznaje, potrage za vlastitim identitetom, koji nikada nije lišen teških iskušenja, izazova i velike patnje.

Na tom putu Magareća koža upoznaje i svoje prave dobre osobine, a koje će sa svojie strane pokrenuti hladno srce mladog princa.

Tako ljubav jednog kralja pokreće ipak lanac plemenitih događaja, koji će na kraju rezultirati svekolikom srećom.

Ljubav se ne kupuje, niti silom dobija. Ona ima čudesnu osobinu da, ma kako bila nesrećna i neostvariva, uvek na kraju među ljude donese Ljubav.

Zoran Petrović, pisac
Miloš Krstović, reditelj

Premijera predstave izvedena je 1. oktobra 2011. godine.

Cena ulaznice je 150 dinara. 

POZORIŠTE ZA DECU I PORTAL PPNS POKLANJAJU 3X2 ULAZNICE POSETIOCIMA KOJI NAVEDU JOŠ JEDNU PREDSTAVU PZD U KOJOJ IGRA DARIJA NEŠIĆ.

Odgovore slati kao komentare ispod ove najave do srede u 14 časova kada će biti objavljeni. Zahvalni smo dobitnicima iz ovog meseca da se ne javljaju i tako omoguće ostalim sugrađanima da dođu do poklona.

REPERTOAR PZD

POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html