PZD: Pozorišna priča (Supermama)

PZD: Pozorišna priča (Supermama)

Premijera predstave "Pozorišna priča", koju izvodi mlađa grupa polaznika škole glume Nenada Vulevića u "Supermami", zakazana je u Pozorištu za decu za subotu 22. april od 18 časova.

Vulević, član ansambla Knjaževsko-srpskog teatra, je autor i reditelj predstave, a osmišljena je na časovima i uz veliki doprinos samih glumaca. "Pozorišna priča" sastavljena je od pet različitih priča kroz koje će glumci pokazati kako su se izborili sa postavljenim izazovom i čestim menjanjem uloga. 

Ova grupa najmlađih glumaca Kragujevca radi već pet sezona, a imaće svoju četvrtu premijeru. U predstavi igraju: Dunja Ivanov, Iva Nikolić, Ilija Anastasijević, Kruna Božić, Lazar Šmigić, Lena Santrač, Katarina Nenadić, Marija Mijailović, Milan Jovanović, Mihailo Matić i Tea Milošević.

Stalna ekipa okupljena u Agenciji "SuperMama" radila je i na ovoj predstavi, a nju čine: Alina Linkova, Gordana Jagličić, Nenad Borisavljević, Aleksandra Jevrić, Anđela Kondić, Đorđe Vulević i drugi. Tehničku podršku u realizaciji pruža Pozorište za decu. 

Ovo je deseta premijera od formiranja škole glume u Dečjem kulturnom i razvojnom centru "Supermama" kojom se završava sezona 2016/2017.

REPERTOAR PZD

SUPERMAMA SAJT, FB STRANA
POZORIŠTE ZA DECU SAJTFB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari