Univerzitetska galerija: Koncertna sezona 2020

Univerzitetska galerija: Koncertna sezona 2020

KG VODIČ PPNS: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUUniverzitetska galerija utvrdila je kompletan program koncertne sezone u 2020. godini koji sadrži 15 nastupa - prvi je zakazan za 5. mart, a završni će biti 22. decembra. Predstavljamo programe po mesecima.

MART

 • Ivan Jotić i Natalija Mladenović, četvrtak 5. mart (19 časova)
 • Jasna Tucović i Vida Vujić, četvrtak 26. mart

APRIL

 • Ivan Brkljačić utorak, 14. april

MAJ

 • Miodrag Đorđević i Sanja Lukovac, utorak 14. maj
 • Mina Cvetković i Marko Marković, utorak 26. maj

JUN

 • Aratos trio, četvrtak 4. jun
 • Jelena Rokvić i Katarina Hadžiantić, utorak 23. jun

JUL

 • Ana Stefanović i Oleg Kirejev, utorak 9. jul

AVGUST

 • Jelena Nikolić i Nikola Stojković, četvrtak 27. avgust

SEPTEMBAR

 • Nemanja Egerić, četvrtak 17. septembar

OKTOBAR

 • Miloš Janjić i Aleksandar Ružičić, utorak 6. oktobar

NOVEMBAR

 • Klaudija Krkotić i Sonja Radojković, četvrtak 5. novembar
 • Karolina Beter, Katarina i Rastko Popović, četvrtak 26. novembar

DECEMBAR

 • Borislav Čičovački i Bojana Stanković, četvrtak 10. decembar
 • Ognjen Popović i Nataša Mitrović, utorak 22. decembar

U ovom prostoru je aktuelna izložba grafika "Studenti sa profesorima" (Fakultet primenjenih umetnosti, Beograd), a radovi su izloženi do 18. marta.

Podsećamo, Univerzitetska galerija nalazi se u zgradi Pravnog fakulteta, u prostoru Univerzitetske biblioteke. Prostire se na 182 kvadratna metra.

O GALERIJI

Galerija predstavlja osveženje na kulturnoj sceni grada Kragujevca. Dešavanja su izuzetno posećena, ne samo od strane studenata i zaposlenih na Univerzitetu, već i građana Kragujevca i okoline.

Program je raznolik i u toku svakog meseca zainteresovani na jednom mestu mogu da pogledaju izložbu, isprate koncert ili književno veče. Jedinstven i prepoznatljiv prostor predstavlja spoj različitih umetnosti: likovnih, primenjenih, muzičkih i književne.

Umetnički savet čine predstavnici Univerziteta, Univerzitetske biblioteke i grada Kragujevca, u cilju organizovanja, promovisanja i predstavljanja naučno-nastavnog, kulturnog i umetničkog stvaralaštva nastavnika, saradnika i studenata Univerziteta, organizovanja izložbi, književnih večeri, koncerata i drugih naučnih i umetničkih sadržaja afirmisanih naučnika i umetnika iz zemlje i inostranstva.

Univerzitetska galerija je u funkciji od 11. oktobra 2016. godine.

Универзитетска галерија у Крагујевцу

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT, FB STRANA, JUTJUB, INSTAGRAM

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html