Brajković i momci na dva fronta

Brajković i momci na dva fronta

Košarkaši KKK Radnički gostuju Mileševcu u utakmici 23. kola Prve lige-Zapad. Utakmica se igra u hali sportova u Prijepolju u subotu 25. marta od 19 časova.

Oba sastava imaju pozitivan skor nakon 22 kola - Radnički je četvrti (17-5), a Mileševac sedmi (12-10).

U prvom susretu u Kragujevcu ubedljivo su slavili Šumadinci - 75:58

- Mileševac iz Prijepolja je prava domaćinska ekipa, prikazuje mnogo bolju i kvalitetniju košarku kod kuće nego na strani. Utoliko će nam biti teže da izađemo kao pobednici. Dobro smo pripremili utakmicu, znamo koje su im jake strane, kao i one koje to nisu, trudićemo se da napadnemo. Ostaje nam da damo sve od sebe i pokušamo da odnesemo bodove iz Prijepolja. Nastupićemo u sličnom sastavu kao na prethodnoj utakmici i sa istom idejom, a odnosi se pre svega na tranzicionu igru i koncentrisanu odbranu sa "nadom" da smo jasno definisali pravila, za klupski sajt je proanalizirao kolo prvi trener Darko Brajković.

Do kraja sezone, KKK Radnički dočekuje Prvu petoletku i Novi Pazar, a gostuje Crnokosi.

juniori se takmiče ovog vikenda. U nedelju 26. marta od 16 časova u sali Politehničke škole dočekuju Vojvodinu u utakmici 18. kola Juniorske lige Srbije.

Posle 17 kola, Vojvodina je sedma (8-9), a Radnički deveti (7-10) na tabeli domaćeg šampionata juniora.

- Ekipa Vojvodine je izuzetno ozbiljna ekipa. Trenutni plasman ne odslikava pravu vrednost tog sastava. Dobro su pokriveni na svim pozicijama i imaju dugačku rotaciju. Biće to teška utakmica, uostalom kao što je bila i ona prva u Novom Sadu, gde su nijanse odlučile. Moramo da uđemo koncentrisani u utakmicu i bukvalnu da damo sve što imamo da bismo izvukli bodove koji bi nam olakšali put do završne faze. Znamo da će biti teško, neka bolji pobedi, zaključuje Brajković.

Do kraja regularnog dela prvenstva ostala su još četiri kola - Kragujevčani dočekuju Partizan i Polet, a gostuju Megi i Železničaru.

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html