Deseti Božićni turnir odbojkašica

Deseti Božićni turnir odbojkašica

Deseti Božićni turnir odbojkašica u konkurenciji pionirki biće održan u Kragujevcu 14. i 15. januara, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevac.

Ukupno 14 ekipa starije kategorije (2002. godište i mlađe pionirke) takmičiće se u četiri grupe, a mečevi su zakazani u salama Druge gimnazije i O. š. Stanislav Sremčević i Mirko Jovanović.

Mlađa grupa (2004. i ranije godište) ima 13 ekipa, takođe su razvrstane u četiri grupe, a susreti su u salama Druge gimnazije i O. š. Stanislav Sremčević.

Sve utakmice se igraju u dva dobijena seta. Po završenim utakmicama za plasman, sledi uručenje pehara i medalja za plasman ekipa, kao i uručenje nagrada za najbolje pojedince, najavljuju organizatori.

Ograničenja nema, igra se po pravilima odbojke kao kod starijih uzrasnih kategorija, osim ako se treneri ne dogovore kod utakmica mlađih pionirki za gaženje linije servisa i dodira mreže (za najmlađe igračice).

Zbog bolesti više igračica i loše vremenske situacije učešće na Božićnom turniru su otkazala ranije najavljene ekipe ŽOK Karađorđe iz Topole i ŽOK Panda iz Vranja.

Podsećamo, Deveti Božićni turnir osvojila je ekipa Lazarevac II, a od kragujevačkih ekipa, Radnički 1977 je bio peti, KG Volej šesti, a Red foks na poslednjem, 12. mestu.

BILTEN TURNIRA 


MOS KG SAJTFB STRANA
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html