KKK Radnički dočekuje direktnog konkurenta

KKK Radnički dočekuje direktnog konkurenta

U šestom kolu Prve lige-Zapad KKK Radnički je četvrti put domaćin, u Jezero dolazi Klik iz Arilja sa kojim će odigrati utakmicu u petak 4. novembra od 19 časova.

Kragujevčani ne znaju za ligaški poraz od osnivanja, pa su tako u ovoj sezoni porazili: Ub 124:77, Student 90:81 i Polet 95:85.

Sa druge strane, Klik je u gostima poražen od Mileševca 77:75, ali je iznenadio Crnokosu 91:75. Kada se tome doda da su upravo u Kragujevcu izborili nastup u drugoj fazi kvalifikacija za nacionalni Kup, to je sasvim dovoljno razloga da Šumadinci s punim oprezom dočekuju Ariljci.

KKK Radnički će ovoga puta imati veći broj spremnih igrača kojima se u trenažnom procesu polako pridružuje i plejmejker Đorđe Milosavljević. On za klupski sajt izdvaja delove analize suparničkog sastava.

Milosavljević: Očekuje nas važna utakmica protiv Klika iz Arilja. To je ekipa koju smo već upoznali u ovoj sezoni, igrali smo u kvalifikacijama za Kup Radivoja Koraća. Tada smo poraženi, ali sada smo još pažljivije skautirali ekipu, znamo tačno ko šta i kako igra. Uveliko se spremamo za tu utakmicu, a nadam se da će ovoga puta pobeda da pripadne nama. Da bismo to ostvarili, neopisivo nam znači da sa tribina imamo aktivnu podršku. Pozivam Kragujevčane da budu uz nas u petak uveče.

Sve spokojniji što se igrački kadar konačno kompletira, posle svih zdravstvenih problema i povreda, trener KKK Radnički Zoran Milovanović ističe da je duel sa Klikom za sada najveći takmičarski izazov.

Milovanović: Ovo je jedna od najbitnijih utakmica u ovom delu sezone jer nam dolazi ekipa koja je direktan konkurent za vrh tabele, poklapaju se sa našim ambicijama. Klik je oformio konkretnu ekipu, imaju stabilan budžet i to ih čini ozbiljno organizovanim klubom. Igrali smo u Kupu, sad dobro znamo sa kakvim protivnikom se sastajemo u igri za bodove. Imamo respekt prema njihovom kvalitetu, znanju, iskustvu koje poseduju. Međutim, mi smo sve kompletniji, što nam dodatno jača samopouzdanje. Sada nam nedostaju samo dva igrača, popunjenije su pozicije nego tada kad smo igrali sa Klikom. Imamo korektan skor 4-1, ali taj jedan poraz nas je zaboleo, iako smo odigrali bez praktično sedmorice igrača. Probaćemo to da nadoknadimo jer ciljamo Prvu B ligu, zato smo se i okupili.

Milovanović se pridružuje Milosavljevićevom pozivu Kragujevčanima da pruže podršku košarkašima u petak uveče.

Milovanović: Publika je pokazala visok nivo privrženosti klubu, što mi predstavlja posebno zadovoljstvo. I to je jedan od ciljeva kluba - sve punije Jezero. Ovo jesu događaji za publiku, ali nama posebno godi što su naši navijači tako aktivni kad god su uz nas. To i igračima znači. Zato pozivam Kragujevčane da redovno prate ovu mladost pojačanu iskustvom, ubeđen da ekipa ima kvalitet iznad ovog ranga. Uz nadu da će nas povrede i bolesti mimoilaziti do maja sledeće godine, verujem da ćemo to i opravdati rezultatima.

Ulaznica za utakmicu KKK Radnički-KK Klik košta 100 dinara. Prodaja karata je na blagajni hale Jezero pred početak meča, gde je moguće da se obezbede i sezonske karte. 

Dejan Milošević 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html