KKK Radnički prvi put za ’’Zućkovu levicu’’

KKK Radnički prvi put za ’’Zućkovu levicu’’

Nakon ubedljivog debitantskog nastupa u Prvoj ligi-Zapad (trijumf nad Ubom 124:77), KKK Radnički očekuje premijera i u Kupu Radivoja Koraća - za sredu 12. oktobar od 19 časova i 15 minuta u hali Gordana Bogojević (popularni "Park") zakazan je meč protiv KK Klik iz Arilja.

Biće to duel dva najboljeplasirana konkurenta iz Prve lige-Zapad posle prvog kola. Poput Kragujevčana, i Ariljci su bili efikasni na svom terenu, ubedljivo su savladali Šabac rezultatom 104:74.

Iako je ovo nacionalno takmičenje, samo po sebi, prilika za baš sve učesnike da se domognu trofeja, šef struke KKK Radnički Zoran Milovanović kaže da je najbitnije da njegovi izabranici imaju "utakmicu više" u svom kalendaru.

- Prvi put smo se prijavili za učešće u Kupu Srbije i pokušaćemo da to ne bude jedna jedina utakmica. U sredu igramo protiv KK Klik iz Arilja, ekipe koja ima visoke ambicije, što potvrđuje i otvaranje sezone sa +30 protiv Šapca, pa ćemo moći da uporedimo snage. Kup je, kako se kaže, takmičenje koje svi vole. Insistrirali smo da igramo jer svaka utakmica više za mlade igrače puno znači u razvoju. Idemo na pobedu, neopterećeni.

Pobednik iz prvog kruga ovog takmičenja unutar regiona susrešće se sa boljim iz utakmice Požarevac-Novi Pazar. Naredne runde nacionalnog Kupa vode ka sve jačim rivalima iz viših rangova, na čijem je čelu Mega Leks, osvajač "Žućkove levice" prošle godine.

Ulaz na utakmicu KKK Radnički-KK Klik je slobodan. 

Već u nedelju, KKK Radnički nastavlja sa takmičenjem u Drugoj ligi-Zapad. Ponovo će biti domaćin, a ovoga puta u halu Jezero dolazi Student iz Bajine Bašte. Utakmica počinje u 13 časova, a ulaznica košta simboličnih 100 dinara. 

Dejan Milošević
Foto: KKK Radnički/Zoran Đorđević

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki-KK Student, najava

POLITEHNIČKA ŠKOLA SAJTFB STRANA 
KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html