Košarkaši igraju za profesora Tomaševića

Košarkaši igraju za profesora Tomaševića

Humanitarna utakmica "Igramo za profesora Tomaševića!" između KKK Radnički i ekipe učenika "All Star gimnazijalci" biće odigrana u hali Jezero u subotu 14. maja od 20 časova.

Ulaz je slobodan, a kupovinom ulaznice za 100 dinara odvajaju se prilozi za izlečenje profesora Tomislava Tomaševića (1965) koji boluje od dve bolesti - Cistitis Glandularis i Kronove bolesti.

Tomašević radi u Drugoj kragujevačkoj gimnaziji od njenog osnivanja 1990. godine. Za lečenje mu je potrebno 39.000 evra, od čega će mu najverovatnije osiguranje pokriti 30.000. Za ostalih 9.000 se snalazi.

Mesta prodaje ulaznica: Prva kragujevačka gimnazija, Druga kragujevačka gimnazija, kafei: Boni, Čokolada i Bahus. 

Ekipu gimnazijalaca za ovu priliku predvodiće Darko Brajković, trener juniora KKK Radnički koji se 21. maja, inače, bore za titulu regionalnog prvaka.

Učenici obe kragujevačke gimnazije oformili su sledeći sastav koji će nastupiti kao "prava" košarkaška ekipa - u dresovima sa sledećim brojevima:

0) Luka Urošević
3) Aleksa Ristić
4) Lazar Đurđević
5) Miloš Todorović
6) Marko Đurđević
7) Nemanja Nikolić
9) Janko Zorbas
10) Nemanja Nikolić
11) David Popović
23) Milan Vuković

Sa druge strane, kombinovani sastav iz sve tri selekcije KKK Radnički izvešće na parket Nenad Milojević, šef struke Kragujevčana koji je sa prvim timom došao do titule prvaka Druge lige-Zapad 2 bez poraza (trijumfalni skor 22-0).

Milojević: Ganuti smo, kao sugrađani, što su se gimnazijalci organizovali, a uz njih, naravno, i profesori obe gimnazije u Kragujevcu, i ponudili da odigramo ovu humanitarnu utakmicu. Punim srcem smo prihvatili poziv jer je to taj duh koji nam treba u društvu - da smo solidarni, čovekoljubivi. Potrudili smo se da pružimo pun doprinos, od najave, i kampanje koju smo kao klub mogli da napravimo, do odigravanja utakmice u subotu od 20 časova. Lično mi je drago da učestvujemo, a podsećam da kao klub samo nastavljamo misiju u kojoj smo od nastanka. Akcije humanitarnog karaktera su nešto do čega nam je stalo, čime takođe utičemo na ove divne mlade ljude koji stasavaju u našem klubu. Tako smo obišli Gerontološki centar, pomogli koliko smo mogli plivaču Aleksandru Prijoviću..., sada je trenutak da se nađemo profesoru Tomaševiću. Zadovoljstvo mi je da kao trener ovih momaka izvedem jedan kombinovani tim večeras, a i lično ćemo pružiti svoj doprinos odvajanje priloga. Pozivamo naše sugrađane da isto to urade. 

MOZAIK RTK

JUTARNI PROGRAM TV KANAL 9

Video: TV Kragujevac, TV Kanal 9 

MULTIMEDIJA/FOTO

KALENDAR

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

Tribina mali baner

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html