Lokomotiva (Lapovo) u hali Jezero dočekuje Novi Pazar

Lokomotiva (Lapovo) u hali Jezero dočekuje Novi Pazar

Utakmica 14. kola rukometne Prve lige-Zapad između Lokomotive iz Lapova i Novog Pazara biće odigrana u nedelju 27. marta od 19 časova i 30 minuta u hali Jezero u Kragujevcu.

Biće to derbi kola u kojem oba sastava imaju samo jedan poraz u sezoni. Pazarci su trenutno na drugom mestu sa 23 boda (11-1-1), a Lapovci na trećem sa dva boda manje, ali i utakmicom manje (10-1-1).

U prvom susretu u Novom Pazaru bilo je nerešeno 24:24.

Podsećamo, ekipu Lokomotive predvodi kragujevački rukometni pregalac Dragan Študer. Jezero će višestruko biti domaći teren ovom prilikom jer je u Lapovu čitava "kolonija" rukometaša iz Kragujevca, među kojima su: Miloš Milosavljević, Branislav Tasić, Branislav Radenović, Aleksandar Ilić, Jovan Barjaktarević, Jovan Bogićević, Aleksandar Milenković, Aleksandar Radosavčević, Miloš Sretenović, Vladimir Dobrosavljević, Nebojša Stošić i Nemanja Dobrosavljević.

Klub domaćin poziva navijače da dođu u što većem broju i bodre svoju ekipu do nove pobede, uz napomenu da je obezbeđen prevoz za navijače sa polaskom u 18:30 ispred opštine Lapovo.

RK Lokomotiva je deo Železničkog sportskog društva "Lokomotiva", osnovan je 1945. godine.

LOKOMOTIVA SAJT LIGE, FB GRUPA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari