Obećanje KKK Radnički: Izguraćemo čestito do kraja!

Obećanje KKK Radnički: Izguraćemo čestito do kraja!

Dvadeseto kolo Prve lige-Zapad donosi komšijski derbija dva predstavnika šumadijske košarke - ekipa KKK Radnički i Zekas ’75 iz Rače. Susret je zakazan u hali Jezero za subotu 4. mart od 19 časova.

Posle 19 kola Kragujevčani su bolji za pet trijumfa, imaju učinak 15-4, u odnosu na goste - 10-9. Oba sastava su poražena u prošlom kolu, KKK Radnički na gostovanju Kliku - 88:66, dok je Račane kao domaćine nadigrao Pazar 75:60.

U jesenjem delu sezone izabranici Zorana Milovanovića su osvojili bodove, ali im je za to bilo potrebno 45 minuta. Najefikasniji u Rači bio je Stefan Arnaut koji za klupski sajt predstavlja sledećeg rivala.

Arnaut: U prvoj utakmici protiv Zekasa u Rači odirali smo tvrdu i jaku utakmicu gde smo uspeli da pobedimo tek posle produžetka. Bio je to pravi komšijski derbi, oni su odigrali sjajnu utakmicu, ali smo uspeli da iznesemo teret favorita i pobedimo. U drugom delu sezone su otišli bitni igrači iz njihove ekipe, tako da očekujem lakše osvajanje bodova u odnosu na prvi deo sezone. Pobeda je neophodna za povratak samopouzdanja i timskog duha u mojoj ekipi, posle teške nedelje iza nas.

Bez obzira što su ispunjenje cilja sezone sada pogledi uprti i u druge rezultate, Arnaut prenosi kako će ekipa da izađe na teren u subotu uveče.

Arnaut: Porazom iz prošle nedelje šanse za osvajanje titule smo znatno umanjili. Ali, uz malo sreće, možda se nešto i preokrene, borba traje još sedam rundi. Nemamo razloga da padamo. U subotu izlazimo na teren da pokažemo da još nije kraj sezone, da smo mi ekipa koja će da izgura čestito do kraja, kakav god ishod bio.

Ulaz na utakmicu KKK Radnički-KK Zekas ’75 biće slobodan.

Sledeće nedelje Kragujevčani gostuju čačanskom Železničaru. 

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević 
Dejan Milošević

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html