Počinju košarkaške kvalifikacije juniora, kadeta, pionira i kadetkinja

Počinju košarkaške kvalifikacije juniora, kadeta, pionira i kadetkinja

Kvalifikacije za Jedinstvenu juniorsku i Kadetsku košarkašku ligu počinju 24. i 25. septembra, a odigravaju se po turnir-sistemu (polufinala i finale). 

Pobednici turnira su učesnici JLS i KLS, ostale juniorske ekipe su direktni učesnici međuregionalne lige, dok poraženi kadeti igraju kvalifikacije za međuregionalnu kvalitetnu kadetsku ligu.

JUNIORI

U prvoj fazi kvalifikacija juniora igra se polufinalna utakmica:

  • KKK Radnički - Paraćin, ponedeljak 25. septembar od 19:00 (Politehnička, Kragujevac) 
  • Mladost SP. - slobodan 

U drugoj fazi sledi finale:

  • Mladost SP - pobednik polufinalne utakmice

KADETI

Kadeti se u prvoj fazi takmiče po sledećem rasporedu: 

  • B1 Mladost SP - slobodan 
  • B2 KKK Radnički - Smederevo 1953, nedelja 24. septembar od 17:00 (SC Vožd, Velika Plana)
  • B3 Prva petoletka - KK Radnički 1950, nedelja 24. septembar od 11:30 (Hala sportova, Ćuprija)

U drugoj fazi kvalifikacija igraju se sledeće polufinalne utakmice:

  • B1 - pobednik B3, 29. septembar 
  • B1 - pobednik B2, 30. septembar 
  • B2 - pobednik B3, 1. oktobar

U okviru kvalifikacija za Kvalitetnu međuregionalnu kadetsku ligu, održaće se dva turnira sa po tri ekipe. One ekipe koje se nisu kvalifikovale u jedinstvenu kadetsku ligu, a igrale su međusobno, biće razvrstane u različite grupe. Grupama se pridodaju KK Šumadija 1991 i KK Požarevac koje su se prijavile za ove kvalifikacije. Iz obe grupe po dve prvoplasirane se kvalifikuju u međuregionalnu kvalitetnu kadetsku ligu. Utakmice se igraju u obe grupe od 7. do 9. oktobra.

Kao treneri KKK Radnički, juniore će predvoditi Boško Lalić, a kadete Željko Milojević.

PIONIRI

Za kvalifikacije za kvalitetnu međuregionalnu pionirsku ligu su se prijavile četiri ekipe: KK Šumadija 1991, KK Starinski, SKK Foka i KK Sloga D, i sve su stekle pravo direktnog učešća u toj ligi.

KADETKINJE

Zbog povećanja klubova koji igraju Žensku košarkašku ligu Srbije sa osam na 12, Regionalni košarkaški savez Centralna Srbija je dobio dva mesta direktno. U dogovoru sa klubovima odlučeno je da se ekipa KK Paraćin direktno kvalifikuje, a da se drugi predstavnik dobije nakon odigravanja utakmice između ŽKK Radnički i KŽKSU Radnički 2016. Utakmica je zakazana za 4. oktobar od 16 časova u hali “Gordana Goca Bogojević”. 

Foto: RKSCS

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  
 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html