Poslednji ligaški meč ’Tigrica’ u Jezeru

Poslednji ligaški meč ’Tigrica’ u Jezeru

Rukometašice Radničkog u okviru 21. kola Super lige Srbije u subotu 9. maja igraju poslednju utakmicu ovog prvenstva pred svojom publikom protiv zrenjaninskog Proletera.

- Sledi nam poslednja utakmica šampionata pred našim navijačima. Titulu smo već osvojili, ali ćemo ovu i narednu utakmicu odigrati maksimalno i iskoristiti da odigramo neke taktičke varijante koje će nam koristiti u završnici finala Kupa. U Kikindi nismo najbolje reagovali na grubu igru protivnika, ali se nadam da ćemo u naredne dve utakmice ispraviti uočene greške. Pozvao bih takođe publiku da pre naše utakmice prisusutvuje turniru pionirki gde će pored naših klinceza nastupiti ekipa iz bratskog grada Mostara i Atenice. Turnir počinje u 14 časova, a odigrava se u sklopu Đurđevdanskih svečanosti, poručio je šef struke Aleksandar Radosavljević.

- Spremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu, bez obzira što smo već overile titulu. Radili smo na taktičkim varijantama odbrane i polako spremamo za Kup. Pozvala bih naše navijače da dođu i bodre nas kao i do sada jer nam njihova podrška mnogo znači, dodala je univerzitetska reprezentativka iz redova "Tigrica" Jovana Dukić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova, a sudiće sudijski par Koprivica Milošević.

APEL KRAGUJEVČANI POZIVAJU NA POMOĆ KOŠARKAŠU 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER


PPNS/KG VODIČ

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari