Promociji filma ’Jelena Milovanović’ u Kragujevcu

Promociji filma ’Jelena Milovanović’ u Kragujevcu

Špica

Promociji polusatnog dokumentarnog filma "Jelena Milovanović" o kragujevačkoj košarkašici, članici srpske reprezentacije, zakazana je u hotelu Kragujevac za sredu 17. februar u 13 časova i 30 minuta.

IZ BIOGRAFIJE

Jelena Milovanović je rođena 28. aprila 1989. godine u Kragujevcu. Od malih nogu, košarka je postala njen život. Prvi klub za koji je zaigrala je bila Šumadija iz Kragujevca. A koliko se stvari jedan profesionalni sportista mora odreći zarad karijere Jelena je vrlo rano naučila, kada se po završetku sedmog razreda odvojila od porodice i otišla da igra za Dubočicu iz Leskovca.

jelena m

Tokom godina, Jelenina karijera je napredovala, a ona je bila sve više tražena od klubova. Nakon Leskovca, nastavlja igrajući za Vojvodinu, a onda tri godine provodi u Šopronu u Mađarskoj. Sjajne partije je odigrala i za moskovski Spartak, Dinamo Kursk i Vašington Mistiks. U 19. godini došao je poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije sa kojom je, kao dosadašnji vrhunac karijere, osvojila zlatnu medalju na evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

jelena m srb

Pored ogromnog rada i zalaganja u karijeri, posvećivanja vremena društvenom životu, porodici i prijateljima, Jelena je uspela da se posveti i obrazovanju. Trenutno je na studijama sportskog menadžmenta, a ostaje da se vidi hoće li otići u menadžere ili trenere...Insert

Svojim prisustvom, promociju će uveličati ženska reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Marinom Maljković, gradonačelnik Kragujevca, kao i mnogi košarkaški radnici. 

Organizatori najavljuju da sva deca i ostali zainteresovani mogu da se fotografišu sa košarkašicama i uzmu autograme ispred hotela Kragujevac pre početka promocije u 13 časova i 30 minuta.

PRILOG RTKJELENA MILOVANOVIĆ FIBA, EUROBASKET, KSS 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html