Promociji filma ’Jelena Milovanović’ u Kragujevcu

Promociji filma ’Jelena Milovanović’ u Kragujevcu

Špica

Promociji polusatnog dokumentarnog filma "Jelena Milovanović" o kragujevačkoj košarkašici, članici srpske reprezentacije, zakazana je u hotelu Kragujevac za sredu 17. februar u 13 časova i 30 minuta.

IZ BIOGRAFIJE

Jelena Milovanović je rođena 28. aprila 1989. godine u Kragujevcu. Od malih nogu, košarka je postala njen život. Prvi klub za koji je zaigrala je bila Šumadija iz Kragujevca. A koliko se stvari jedan profesionalni sportista mora odreći zarad karijere Jelena je vrlo rano naučila, kada se po završetku sedmog razreda odvojila od porodice i otišla da igra za Dubočicu iz Leskovca.

jelena m

Tokom godina, Jelenina karijera je napredovala, a ona je bila sve više tražena od klubova. Nakon Leskovca, nastavlja igrajući za Vojvodinu, a onda tri godine provodi u Šopronu u Mađarskoj. Sjajne partije je odigrala i za moskovski Spartak, Dinamo Kursk i Vašington Mistiks. U 19. godini došao je poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije sa kojom je, kao dosadašnji vrhunac karijere, osvojila zlatnu medalju na evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

jelena m srb

Pored ogromnog rada i zalaganja u karijeri, posvećivanja vremena društvenom životu, porodici i prijateljima, Jelena je uspela da se posveti i obrazovanju. Trenutno je na studijama sportskog menadžmenta, a ostaje da se vidi hoće li otići u menadžere ili trenere...Insert

Svojim prisustvom, promociju će uveličati ženska reprezentacija Srbije, predvođena selektorom Marinom Maljković, gradonačelnik Kragujevca, kao i mnogi košarkaški radnici. 

Organizatori najavljuju da sva deca i ostali zainteresovani mogu da se fotografišu sa košarkašicama i uzmu autograme ispred hotela Kragujevac pre početka promocije u 13 časova i 30 minuta.

PRILOG RTKJELENA MILOVANOVIĆ FIBA, EUROBASKET, KSS 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari