Prvenac odbojkaša protiv Kleka

Prvenac odbojkaša protiv Kleka

Odbojkaši Radničkog savladali su prvu prepreku u novoj sezoni Superlige, kao gosti bili su bolji od ekipe Kleka 3:2 (24:26, 25:16, 15:25, 25:23, 15:10).

Bio je to pravi okršaj elite srpske odbojke, rivali su se smenjivali u osvajanju setova do samog kraja. Najpre je domaćin poveo 26:24, da bi Šumadinci uzvratili još ubedljvije 25:16 za 1:1 u osvojenim setovima. U trećem periodu Klek pruža znatno bolju partiju 25:15, ali se gost vraća 25:23 i obezbeđuje taj-brejk. U igri do 15 poena jaču koncentraciju imali su izabranici Predraga Srećkovića, pa rezultatom 15:10 dolaze do konačnih 3:2 i prvog trijumfa.

Za superligaški prvenac, najviše poena prikupio je Čedić - 24, Goić i Martinović pridodali su po 14, a Vulović i Opačić po deset.

Bloker Radničkog Nikola Goić dobrom partijom se našao u trenutnom "drim timu" prvenstva (najviše blokova na utakmici), a za portal PPNS proanalizirao je premijerni nastup ekipe.

- Otvorili smo meč odlično, imali smo vođstvo od 15:10 i u tim trenucima sa par naših neiznuđenih grešaka sami sebi smo napravili problem u završnici. Na kraju smo poklekli i izgubili set 26:24. U drugom setu smo se konsolidovali i smirili igru. Smanjenim brojem grešaka i pojačanim servisom, drugi set smo završili u našu korist 16:25. Ponovio nam se pad u igri, praćen velikim brojem servis-grešaka i nerealizovanim kontrama. Protivniku smo ojačali samopouzdanje da nam uzme set veoma lako, rezultat je bio 25:15. Ipak, nismo se predali. I četvrti set počeli smo vođstvom, dobrom realizacijom kontri, ali protivnik je u sredini seta blokirao, dobro se branio i poveo 18:14. Sa par izmena trener je uneo svežinu u ekipu, što je rezultiralo osvajanjem četvrtog seta 25:23. Peti set je bio sam po sebi "kockanje" i za nas i za njih. Neizvesno je bilo do promene strana - 8:7 za nas. Uz par dobrih servisa, odbrana i jakim napadom u kontri, nadigrali smo Klek i pobedili 15:10, čime smo zaradili dva vredna boda. To nam podiže samopouzdanje na početku sezone i za utakmicu drugog kola narednog vikenda, kada očekujemo i podršku sa tribina protiv Novog Pazara.

U drugom večerašnjem susretu Spartak je savladao Partizan 3:1, a dan ranije Vojvodina Jedinstvo takođe 3:1. U nedelju igraju Niš-C. zvezda i Novi Pazar-Ribnica.

Radnički će u drugom kolu Superlige biti domaćin Novom Pazaru.

RASPORED

OK RADNIČKI SAJT LIGEFB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html