Radnički-Ekonomac-Vašarište: Igramo da Teodora pobedi!

Radnički-Ekonomac-Vašarište: Igramo da Teodora pobedi!

Teodora Vranješević je devetogodišnja Kragujevčanka koja se u poslednjih nekoliko meseci bori sa opakom bolešću - leukemijom. Dosadašnje lečenje je dalo izvesne rezultate, ali je pred Teodorom i njenom porodicom još dug put višemesečnog lečenja, kako bi ostvarila najvažniju - životnu pobedu.

Kako bi joj pružili podršku da istraje u svojoj borbi, dva vodeća fudbalska kluba u gradu KMF Ekonomac i FK Radnički 1923, uz podršku svih ljudi dobre volje, odigraće revijalne futsal utakmice sa željom da se sakupi što je moguće više finansijskih sredstava za lečenje mlade sugrađanke.

Tim povodom, u četvrtak 9. februara u hali Jezero odigraće se tri revijalne utakmice:

  • 18:30 FK Radnički 1923 - FK Vašarište (igrači rođeni 2005. i 2006. godine)
  • 19:00 KMF Ekonomac - FK Radnički 1923 (seniori, I poluvreme)
  • 19:40 KMF Ekonomac - FK Radnički 1923 (veterani, II poluvreme).

Na ulazima za zapadnu tribinu biće postavljene kutije za sakupljanje dobrovoljnih priloga umesto kupovine ulaznica, a sav prihod sa te strane i donacija sponzora biće upućeni porodici Vranješević.

Oni koji bi želeli da budu deo ove akcije, a nisu u mogućnosti da dođu u Halu, svoje donacije mogu da uplate i na tekući račun otvoren u Erste banci, broj: 340 - 32003872 - 78 (Bogdan Vranješević).

Očekujemo vas na tribinama, da u društvu budućih, sadašnjih i nekadašnjih asova kragujevačkih malih i velikih terena uživamo u majstorijama na "petoparcu", navijamo i igramo sa samo jednom željom - da Teodora pobedi! 

FK RADNIČKI 1923 SAJTFB STRANA 
EKONOMAC SAJT, FB STRANA/PROFIL, TVITER
FK VAŠARIŠTE SAJT, FB STRANA
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari