Rukometaši vrebaju drugu pobedu, rukometašice počinju sezonu

Rukometaši vrebaju drugu pobedu, rukometašice počinju sezonu

Rukometaši Radničkog 1964 nakon trijumfa u prvom kolu Super B lige protiv nezgodne ekipe Bele Palanke, ugostiće u subotu 30. septembra u hali Jezero jednog od favorita Super B lige, grupe Istok/Zapad, ekipu RK Dubočica 54 iz Leskovca.

Kragujevčani imaju dobru priliku da ako ponove igru iz startne utakmice, ubeleže još dva boda na svoj konto i tako stopostotno započnu sezonu.

- Posle jako bitne pobede nad Belom Palankom od jednog gola razlike, stiže nam ekipa Dubočice koja je takođe jedan od favorita za osvajanje lige. Nakon uvodne utakmice ćemo ih dočekati odlično raspoloženi. Potrudićemo se da damo sve od sebe kao i na prošloj, da ostavimo srce na terenu. Pozvao bih sve navijače da dođu i da pobedimo zajedno, poručio je desno krilo Kragujevčana Jovan Poskurica.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova i 30 minuta.

U predigri ove utakmice, revijalni meč odigraće muška i ženska selekcija Radnički 1964 2005. godište, a između poluvremena će najmlađe selekcije igrati mini rukomet.

Rukometašice Radničkog 1964 započinju takmičenje u Prvoj ligi-Zapad u nedelju 1. oktobra u hali Jezero.
Najmlađu ekipu lige na startu sezone čeka težak zadatak da protiv iskusne ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca pokušaju da ostvare pobedu.

- Očekuje nas teška utakmica sa ekipom koja je pri vrhu ove lige, a nekad je bila i superligaš, jako iskusna i značajno starija ekipa od nas. Mi počinjemo ligu sa vrlo mladim timom, devojčicama koje su uglavnom 2002. godište, što nas čini najmlađom ekipom u ligi. Naš cilj je da stiču iskustvo, rutinu i da napreduju na individualnom i taktičkom planu, pošto će prvi put igrati u seniorskoj konkurenciji, a da iduće sezone napadnemo prvo mesto i plasman u viši rang takmičenja. Probaćemo da osvojimo bodove, a pozvao bih publiku i navijače da nam pomognu u tome, poručio je šef stručnog štaba Radničkog 1964 Aleksandar Đurović.

Početak ove utakmice je u 17 časova. 

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUB 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html