SPD Radnički: Popravni odbojkaša protiv ’crno-belih’

SPD Radnički: Popravni odbojkaša protiv ’crno-belih’

Nakon poraza na gostovanju Mladom radniku u Požarevcu, odbojkaši Radničkog u utorak od 17 časova u SBB hali Jezero dočekuju beogradski Partizan u zaostalom meču 4. kola BPŠ Superlige Srbije. Lepa je to prilika da četa Dragana Kobiljskog spere gorak ukus poraza sa gostovanja u Požarevcu i upiše prvu pobedu u svom Jezeru ove sezone.

Kragujevački tim beleži promenljive rezultate na startu nove superligaške sezone. Poraz u Požarevcu protiv prilično nadahnutog domaćina dodatna je potvrda ujednačenosti kvaliteta u Superligi ove sezone i činjenice da svako svakog može da dobije, što svakako daje jednu posebnu draž takmičenju.

Ne može se reći da su učenici Dragana Kobiljskog ostavili loš utisak u susretu sa Mladim radnikom. Naprotiv, imali su Šumadinci priliku da tok utakmice preusmere na svoju stranu, ali je domaćin u odlučujućim momentima bio pribraniji. Svaka škola se plaća i svakako da će igrači Radničkog izvući pouke iz ove utakmice i iz nje izaći još jači i odlučniji da dokažu svoj nesporan kvalitet u nastavku takmičenja.

Već u utorak Kragujevčani imaju priliku da poprave utisak iz prethodnog kola. U Jezero stiže beogradski Partizan, koji posle četiri odigrana kola ima identičan skor kao i tim iz srca Šumadije (2-2).

Prošlogodišnji finalista Kupa Srbije je u novu sezonu ušao sa prilično izmenjenim timom u odnosu na prethodnu. Ekipu je napustilo nekoliko standardnih igrača, poput korektora Marka Nikolića, kapitena Kisića i reprezentativca Pekovića, a umesto njih "crno-beli" dres zadužili su jedan od najboljih odbojkaša sa prostora BIH Milan Pepić i doskorašnji organizator igre subotičkog Spartaka Miloš Arsenoski.

Nema sumnje da Kragujevčane čeka ozbiljan i tradicionalno neugodan protivnik, što poziva na povećanu budnost i spremnost da se izdrži još jedna teška bitka u Jezeru.

Posle poraza u Požarevcu protiv jako motivisane ekipe Mladog radnika, očekuje nas duel sa ove sezone izuzetno kvalitetnom ekipom Partizana. Predstojeća utakmica nam je od velike važnosti, s obzirom da predstavlja priliku da popravimo utisak sa gostovanja u Požarevcu i ujedno dođemo do prve pobede na svom terenu. Dobro smo upoznati sa kvalitetima protivnika, znamo da su dobro popunjeni na svim pozicijama, ali ukoliko uđemo maksimalno fokusirani u meč i uspostavimo našu igru, verujem da je pobeda blizu, smatra Janko Pantović, libero kragujevačkog tima.

I ova utakmica biće odigrana bez prisustva publike. 

PREPORUKA SPDR

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip 

PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html