SPD Radnički: Vesti, 12. 2. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 12. 2. 2020.

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU



Vaterpolo

POKLON-ULAZNICE ZA VATERPOLO SPEKTAKL

Vaterpolisti Radničkog ugostiće u meču sezone Solaris iz Šibenika u subotu od 20 časova i 30 minuta.



Ulaznice za meč koji donosi prvo mesto u regionu u prodaji su na zatvorenom bazenu po ceni od 150 dinara. Za prvih 100 kupaca obezbeđene su poklon-majice Radničkog.

SPD Radnički i portal PRVI PRVI NA SKALI poklanjaju 3x2 ulaznice posetiocima koji pošalju odgovor na pitanje: kojim rezultatom je završen prethnodni okršaj ovih ekipa u Šibeniku?

Odgovore slati kao komentar ispod ovog članka na portalu do petka u 12 časova kada će biti objavljeni. U kontakt-formi obavezno upisati ime, prezime i aktivan mejl na koji će biti dostavljena informacija dobitnicima o preuzimanju karata.

KOMPLETAN RASPORED



Košarka

KRAGUJEVČANKE GOSTUJU VICEŠAMPIONU DRŽAVE

Posle tronedeljne pauze usled obaveza ženske košarkaške reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Košarkašice Radničkog u subotu od 19 časova očekuje veoma teško gostovanje vicešampionu države, ekipi 021 iz Novog Sada, u utakmici 15. kola.

Ekipa trenera Nenada Milovanovića već tri kola ne zna za trijumf, ali uprkos tome i dalje drži solidno peto mesto na tabeli i na dobrom je putu da osigura opstanak u ligi. Kragujevčanke su trenutno tri boda udaljene od opasne zone i zaista bi pravo čudo trebalo da se dogodi u poslednja četiri kola, pa da Radnički izgubi prvoligaški status.

Činjenica je i da „crvene“ teško mogu računati na bolji plasman od trenutnog, ali zato vrlo lako mogu da „skliznu“ naniže na tabeli, što bi im automatski donelo i nešto težeg rivala na startu plej-ofa.

Na predstojeće gostovanje u Novom Sadu košarkašice Radničkog odlaze rasterećene, svesne da će naspram sebe imati jedan od najboljih timova u ligi. Predvođena najboljim strelcem lige Jovanom Adamović, ekipa 021 se uz Kraljevo i Crvenu zvezdu ubraja među glavne kandidate za titulu ove sezone.

Uprkos nespornom kvalitetu rostera, malo je falilo pa da Novosađanke na prethodnom gostovanju u Kragujevcu ostanu „kratkih rukava“. „Crvene“ su u tom susretu propisno namučile vicešampiona države, ali im je ponestalo sreće i koncentracije u završnici, tako da je tim iz „Srpske Atine“ na kraju slavio sa pola koša prednosti (80:79).

Poučena iskustvom iz tog meča, ekipa trenera Aleksandra Jovanovića sigurno će vrlo ozbiljno shvatiti predstojeći duel sa Kragujevčankama, koje su sa druge strane pokazale da se mogu dostojno suprotstaviti renomiranom protivniku. U svakom slučaju, biće to interesantan meč u kome domaćin ima ulogu favorita, ali svakako da se ni gošće iz Kragujevca neće tako lako predati.

Rukomet

NOVO POJAČANJE NA GOLU RK RADNIČKI

Rukometni klub Radnički, u zimskoj pauzi ostao je bez golmana Ognjena Jovanovića. Stručni štab kluba bio je prinuđen da angažuje novo pojačanje na liniji odbrane. Bivši kadetski i juniorski reprezentativac, Marko Antelj, od koga se očekuje da donese dodatnu stabilnost i sigurnost ekipi, potpisao je ugovor i zvanično postao deo Rukometnog kluba Radnički.

Zbog bolesti prvog golmana Ognjena Jovanovića, javila se dodatna potreba za angažovanjem još jednog čuvara mreže. Izbor je pao na mladog, ali već iskusnog superligaškog golmana Marka Antelja, koji iza sebe ima i internacionalnu karijeru. Mislim da smo povukli odličan potez i nadam se da će biti značajan faktor u onome što nas očekuje u drugom delu sezone, istakao je pomoćni trener RK Radnički, Miloš Sretenović.

Kao jedanaestogodišnjak, Marko se po prvi put susreo sa rukometom. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Crvenu Zvezdu, Požarevac, Požegu, Novi Pazar i špansku Ciske-Ponteheru.

Drago mi je što sam postao član Rukometnog kluba Radnički. Znam da klub u poslednjih par godina funkcioniše na visokom nivou i da je krajnji cilj ulazak u Super ligu, tako da su nam se želje i ambicije poklopile. Nadam se da ću pomoći ekipi i smatram da imamo kvalitet da na kraju sezone ispunimo ono što se od nas opravdano i očekuje, poručio je golaman Radničkog, Marko Antelj.

Rekreativno plivanje 14. februara:

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip


SUGRAĐANSKI APEL
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 2

  • Игор Јаковљевић
    12.02.2020

    Соларис - РАДНИЧКИ 6-6

  • Katarina
    12.02.2020

    Rezultat je bio 6:6

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html