SPD Radnički: Vesti, 18. 2. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 18. 2. 2020.

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCU



Košarka

KOŠARKAŠI RADNIČKOG U NIŠU TRAŽE NASTAVAK POBEDNIČKE SERIJE

U neuobičajenom terminu, u utorak od 18 časova i 30 minuta, košarkaše Radničkog očekuje gostovanje niškom Fer pleju u meču 18. kola Druge lige Srbije.

Desetak dana nakon sigurne pobede nad Konstantinom u SBB hali Jezero Kragujevčani će odmeriti snage sa još jedim niškim timom, u utakmici u kojoj će takođe imati ulogu favorita.

Ekipa Fer pleja se trenutno nalazi u donjem delu tabele, tačnije na jedanaestoj poziciji, sa skorom od pet pobeda i dvanaest poraza. Nišlije poslednjih pet kola ne znaju za trijumf i kako stvari stoje do kraja sezone ih očekuje grčevita borba za očuvanje drugoligaškog statusa.

Na drugoj strani, ekipa trenera Igora Todorovića je u seriji od četiri vezane pobede koju će pokušati da produži na gostovanju kraj Nišave. Sudeći po prvoj utakmici predstojećih rivala u sezoni, koja je okončana ubedljivom pobedom kragujevačkog tima (109:73), Radnički ne bi trebalo da ima previše problema da dođe do novog trijumfa.

S obzirom da Fer plej prima veliki broj poena ove sezone, biće to lepa prilika za Kragujevčane da poboljšaju svoju koš razliku, ali i za trenera Todorovića da razigra mlađe igrače i ujedno sačuva glavne snage za predstojeći okršaj sa beogradskim Radničkim nastupajućeg vikenda.

Rukomet

RUKOMETNA GROZNICA TRESE KRAGUJEVAC

Voljom žreba, obe selekcije Rukometnog kluba Radnički će, kao pobednici Kupa Srbije - grupa Zapad, ugostiti svoje rivale u osmini finala Kupa Srbije, koje je predviđeno za sredu 19. februar.

Najpre će na parket SBB hale Jezero od 18 časova istrčati rukometaši Radničkog, koji će za protivnika imati beogradski Obilić, člana Super lige Srbije. Dva sata kasnije, rukometašice Radničkog odmeriće snage sa ekipom Mladosti iz Nove Pazove, koja se takođe nadmeće u superligaškom rangu takmičenja.

Rukometaši Radničkog pokušaće da u susretu sa snažnom i iskusnom ekipom Obilića ponove prošlogodišnji uspeh, kada su pobedom nad Crvenom zvezdom obezbedili plasman među osam najboljih ekipa u kup takmičenju.

Nakon kraće pauze krenuli smo sa zimskim pripremama, sa ciljem da se što bolje fizički i psihički spremimo za nastavak sezone. S obzirom da smo prošle godine došli do finalnog turnira Kupa Srbije, i ove godine pružila nam se šansa da ponovimo ovaj uspeh. Jakom odbranom, brzom polukontrom i visokim stepenom agresivnosti pokušaćemo da ostvarimo rezultat koji će nas odvesti korak dalje, opitimističan je kapiten Radničkog Miloš Stevanović.

Pravdu će deliti sudijski par Ivan Mandić i Nemanja Kovačić iz Novog Sada.

U drugoj utakmici ovog duplog rukometnog programa, lider na tabeli jedinstvene Super B lige Srbije za žene, kragujevački Radnički, pokušaće da pobedom u susretu sa sedmoplasiranim timom Super lige Srbije, ekipom Mladosti iz Nove Pazove, dođe do četvrtfinala Kupa Srbije, što bi za ovu mladu ekipu pod vođstvom trenera Rodoljuba Kurandića predstavljalo veliki uspeh.

Mladost trenutno ne stoji dobro na tabeli Super lige, ali je jako iskusna ekipa, predvođena sjajnom internacionalkom Leposavom Glušicom. U toku pripremnog perioda odigrali smo niz prijateljskih utakmica sa ekipama iz Super lige Srbije, koje su pokazale da možemo da im pariramo. Upravo zbog te činjenice očekujem neizvesnu borbu za dalji nastavak takmičenja. Mi smo mlada ekipa, ali ostavljamo srce na terenu, tako da verujem u saigračice i nadam se najboljem mogućem ishodu. Pozvala bih navijače da budu uz nas i pomognu nam da ostvarimo prolaz u četvrtfinale, poručila je Ajlin Bjelak, pivot kragujevačkog tima.

Sudijski par čine Miloš i Đorđe Jevtić iz Lazarevca.

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip


KG VODIč AKCIJE
PRILOZI ZA MAJKU NASTRADALOG BICIKLISTE ’PEJKE’


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html