Tigrice u Jezeru protiv Kikinde

Tigrice u Jezeru protiv Kikinde

Rukometašice Radničkog u osmom kolu Super lige dočekuju ŽORK Kikinde u hali "Jezero" u subotu 5. novembra od 18 časova.

Utakmicu su najavili šef stručnog štaba Aleksandar Radosavljević i desni bek Tigrica Jovana Stoiljković.

- Utakmicu sa pravom mogu da nazovem ispitom zrelosti za ovu ekipu, gde devojke treba da pokažu od čega su sazdane. Nama je pobeda imperativ iz više razloga. Moramo da popravimo bodovni saldo na tabeli, a i ovo je poslednja utakmica polusezone u našoj hali. Ekipa Kikinde je odlično startovala, ima deset bodova i dve pobede u gostima. Uveren sam da će devojke dati sve od sebe da zabeležimo pobedu, izjavio je Radosavljević.

- Devojke su spremne, motivisane smo da pružimo ono najbolje što znamo da bismo uknjižile bodove na svoj konto. Ovo nam je možda i najbitnija utakmica u ovom delu prvenstva i moramo da se oprostimo pobedom od naše publike. Ovim putem bih pozvala naše navijače i ljubitelje rukometa da nam pomognu u ostvarenju našeg cilja, nadovezala se Stoiljković. 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html