Tigrice za prvi trijumf u Jezeru u 2016.

Tigrice za prvi trijumf u Jezeru u 2016.

Rukometаšice Radničkog u 11. kolu Super lige dočekuju ekipu Kikinde u hali Jezero u subotu 23. januara od 18 časova. Domaća ekipa je vodeća u prvenstvu sa 17 bodova, dok se gošće nalaze na sedmom mestu sa osam bodova. 

Prvu utakmicu na svom terenu u 2016. godini, za koju je ulaz slobodan, najavili su šef struke šampionki Aleksandar Radosavljević i pivot Jovana Dukić.

- Posle pobede u Šapcu na otvaranju prolećnog dela sezone u goste nam dolazi ekipa Kikinde. Za nas ime protivnika nije bitno jer u svaku utakmicu ulazimo maksimalno spremni i koncentrisani. Gledaćemo da ispravimo neke uočene greške i da probamo neke nove taktičke varijante. Bez potcenjivanja protivnika prihvatamo ulogu favorita i to ćemo i pokazati na terenu. Devojke su spremne i željno očekuju meč da se posle dvomesečne pauze predstave kragujevačkoj publici u pravom svetlu, izjavio je Radosavljević.

- Mi se za svaku utakmicu spremamo isto, maksimalno angažovano na treningu, jer znamo da nam je svaki meč bitan u ispunjenju zacrtanih ciljeva. U prvom delu prvenstva smo slavile u Kikindi 14 razlike, ali nas taj podatak ne zavarava. Pred nama je novih 60 minuta u okviru kojih moramo da pokažemo ono što se od nas očekuje. Pozvala bih naše navijače i Kragujevčane da nas podrže u pohodu ka novoj pobedi, nadovezala se Dukić.

Sudije ove utakmice su Vasilijić i Zdravković. 

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari