Tigrice za revanš Železničaru na kraju sezone

Tigrice za revanš Železničaru na kraju sezone

Portal PRVI PRVI NA SKALI ZRK Radnicki Plej-of, 5. kolo - najava

Rukometašice Radničkog u petom kola plej-ofa Super lige dočekuju ekipu Železničara iz Inđije u subotu 14. maja u hali Jezero. Početak utakmice je zakazan za 18 časova.

Poslednji susret domaćeg prvenstva najavili su šef struke Aleksandar Radosavljević i srednji bek Tigrica Marijana Tanić.

- Činjenica je da smo sva tri ovogodišnja duela sa ovim protivnikom odigrali nerešeno, biće dobra prilika da konačno pobedimo i upišemo nova dva boda na naš konto. Devojke su spremne i očekujem da uđu maksimalno motivisano i koncentrisano u meč. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju jer je to poslednja utakmica ove sezone u Kragujevcu. Mogu da obećam dobru rukometnu predstavu jer znam da će moje devojke ostaviti srce na terenu, poručuje Radosavljević.

- Iako ne možemo da odbranimo titulu, igraćemo jako i motivisano do kraja šampionata. Došao je trenutak da se revanširamo ekipi Železničara i da se što bolje spremimo za finalni turnir Kupa koji želimo da odbranimo. Sve devojke su spremne i orne da pružimo dobru partiju i obradujemo naše navijače, nadovezala se Tanić.

ŽRK RADNIČKI SAJT, FB PROFIL/GRUPA/STRANATVITER 

Tribina mali baner 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari