Trijumfi prvog tima i juniorki KŽKK Radnički 2016

Trijumfi prvog tima i juniorki KŽKK Radnički 2016

Košarkašice KŽKK Radnički 2016 savladale su kao domaćin Loznicu 70:59 (16:11, 19:13, 13:13, 22:22) u prvoj utakmici plej-ofa Druge lige-Jug.

Među izabranicama Vesne Despotović najefikasnija je bila Milošević sa 25 poena, a dvocifren učinak imale su još Mehović - 12 i Novak - 11. Poentirale su takođe: Matorkić - osam, Dimić - pet, Rapović - četiri, Cvijović - tri i Celić - tri. U sastavu su bile još: Milosavljević, Gavrilović, Dimitrijevići Stevanović.

IZJAVE AKTERA

Sara Milošević, MVP Radničkog

- Ušle smo u utakmicu maksimalno skoncentrisano, uspešno smo otvorile meč sa nekoliko vezanih poena. Prednost smo manje-više održavale ceo meč. Odbranu smo veći deo utakmice odigrale kako treba, ne dajući protivnicama šansu za "lake" poene. Čestitala bih svojim saigračicama na borbi tokom celog meča, a igračicama Loznice želim puno sreće u daljem nastavku takmičenja.

Vesna Despotović, trener Radničkog

- Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu, stekli prednost koju smo održali do kraja. Umor je bio očigledan jer su juniorke juče imale jako tešku utakmicu protiv ekipe Paraćina. Čestitam Loznici na fer i korektnoj borbi.

I narednu utakmicu doigravanja Radnički igra u hali Gordana Bogojević, a rival će biti Ljubovija, najbolja ekipa iz druge grupe. Meč je zakazan za nedelju 2. april od 14 časova.

Uspešne su bile i juniorke Radničkog koje su još ubedljivije porazile Paraćin 77:55 (28:16, 21:18, 19:12, 9:9.

Najefikasnija među pulenkama Nikole Despotović bila je Mehović sa 29 poena, a dvocifreni strelci bile su još Matorkić - 25 i Cvijović 17. Rapović je ubeležila četiri poena, a Milosavljević dva. U sastavu su bile i: Gavrilović, Trišić, Đokić, Dimitrijević, Stevanović i Radivojević.

Ovim trijumfom Kragujevčanke su preuzele vodeću poziciju na tabeli, imaju pobedu više od glavnog konkurenta za prvo mesto u kvalitetnoj Juniorskoj ligi Centralne Srbije. 

RADNIČKI 2016 SAJT LIGEFB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari