Turneja šampiona - u Kragujevcu 25. marta

Turneja šampiona - u Kragujevcu 25. marta

Vaterpolisti Srbije, zvanični šampioni Evrope i sveta, od 21. marta do 1. avgusta pripremaće se širom zemlje, a cela akcija nazvana je "Turneja šampiona", saopštio je Vaterpolo savez


BEOGRAD - Vaterpolisti Srbije, zvanični šampioni Evrope i sveta, od 21. marta do 1. avgusta pripremaće se širom zemlje, a cela akcija nazvana je "Turneja šampiona", saopštio je Vaterpolo savez.

Start je u Novom Sadu 21. marta u bazenu Spens, dan kasnije reprezentativci će se predstaviti Beograđanima na bazenu "Vlaho Bata Orlić", a za 23. mart predviđena je poseta Gračanici.

Uveče se putuje u Niš, gde će dan kasnije ekipa imati trening i javnu utakmicu, a poslednja stanica je Kragujevac, gde će reprezentacija boraviti 25. marta i dan kasnije se vratiti u Beograd.

Od 28. marta do 1. aprila ekipa će trenirati sa Australijom u Beogradu, a 31. marta biće odigrana zvanična utakmica u Zrenjaninu.

Za "Turneju šampiona" selektor Dejan Savić pozvao je sledeće igrače:

Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović. Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

"Igrači će biti podeljeni u dve ekipe, a još ćemo da vidimo ko će gde da igra. Nema Nikića zbog obaveza u Turskoj. Želja nam je da obiđemo Srbiju, da se još jednom zahvalimo na velikoj podršci i publici priredimo lepe vaterpolo večeri", izjavio je Savić.

Na pripremama sa Australijom biće sastav koji je osvojio Evropsko prvenstvo, izuzev Nikića, a pojačan braćom Rašović, Ubovićem i Rističevićem.

Vaterpolisti Srbije ovog leta na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, od 6. do 20. avgusta, žele da osvoje jedino zlato koje im nedostaje, a pre toga će nastupiti na finalnom turniru Svetske lige u kineskom Huižou, od 21. do 26. juna, gde brane zlato. 

* * *

Ulaznice za utakmicu u Kragujevcu, po ceni od 200 dinara za tribine i 600 za parter, u prodaji su u SC Park i Turističkom-informativnom centru. Sav prihod namenjen je najugroženijim korisnicima narodne kuhinje.

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html