UG Kaldrmaš i KKK Radnički za Juliana

UG Kaldrmaš i KKK Radnički za Juliana

U sadejstvu sa udruženjem građana "Kaldrmaš", KKK Radnički odigraće humanitarnu utakmicu između revijalnih sastava "KKK Radnički – Nikola Lončar i prijatelji" i "Kaldrmaš All Star KK Radnički 2009-2014". Susret je zakazan u hali Jezero u subotu 2. jula 2016. godine od 20 časova, pod sloganom "Kaldrmaš i prijatelji za Juliana Bogdanovića“.

Podsećamo, mladog košarkaša, Juliana Bogdanovića (1995) krajem oktobra meseca 2014. godine pretukla je grupa obesnih mladića kada je zadobio teške povrede desnog oka. Time je prekinuta do tada veoma uspešna karijera, koju je započeo u KK Šumadija 1991, a nastavio u Češkoj kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača. Do sada je imao nekoliko operacija, a pred njim su one koje će se obaviti u Rusiji.

Cilj ove akcije je prikupljanje što više novčanih sredstava koje će pomoći mladom Julianu u daljem oporavku.

Za ekipu "Kaldrmaš All Star KK Radnički 2009-2014" nastupiće skoro svi igrači koji su pet godina branili boje KK Radnički u ABA i Super ligi, najavljuju iz ovog tabora.

KKK Radnički predvodiće predsednik kluba Nikola Lončar, a kao specijalni članovi sastava pojaviće se Kragujevčani reprezentativci - Raško Katić i Jelena Milovanović,  koja će biti u ulozi kapitena.

Ostali članovi sastava novog prvoligaša iz Kragujevca biće: Nikola Glišović, Stefan Arnaut, Đorđe Milosavljević, Nikola Kostić, Dimitrije Nikolić, Aleksa Vasilić, Aleksa Ristić, Bojan Jovanović, Janko Zorbas, Nemanja Nikolić i Luka Urošević.

Utakmica se organizuje uz pomoć Skupštine grada Kragujevca, prijatelja i donatora.

Ulaznica za tribine košta 200 dinara, a za ložu 1.500. 

UG KALDRMAŠ SAJT, FB STRANA, TVITER
KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari