Čekajući vetar, 13. 10. 2024.

Čekajući vetar, 13. 10. 2024.

Mogao bi da bude lep ovaj svet

Vojnici partije nisu glasali za zakon. Narodni poslanici bi ga usvojili. Kriza identiteta zaštićena utilitarnom maglom. Ogledala uklonjena, zatvoreno sve odakle bi vrebalo pitanje: Jesam li ja stvarno za otvaranje rudnika litijuma? Oni drugi nastavljaju sa borbom.

ARHIVA PPNS I PITKA VODA KAO SIROVINA JE INTERES RIO TINTA NA TERITORIJI LOZNICE

I pitka voda kao sirovina je interes Rio Tinta na teritoriji Loznice
Na Homolju su boravili mladi ljudi sa raznih krajeva sveta. Došli su da razmene iskustva, pruže podršku jedni drugima i potvrde da ih ništa neće sprečiti u borbi za zdraviju životnu sredinu. A imali bi čega da se plaše: od maltretiranja, zatvaranja i proglašavanja teroristima, do silovanja i ubijanja.

U Kosjeriću se grupa građana poslednje četiri godine bori protiv otvaranja kamenoloma. Firma dobija dozvole od Opštine, ministarstva izdaleka aminuju, a niko da dođe i vidi da je konfiguracija terena kao u Donjoj Jablanici.

Na Svetskom prvenstvu u plogingu, održanom u Italiji, naša ekipa je ostvarila veliki uspeh. Nije ih omelo ni to što je gradonačelnik Đandina organizovao čišćenje grada pre takmičenja - takmičari iz Srbije su pronašli dovoljno smeća, a bili su i brzi. Ploging, disciplina koja spaja trčanje i sakupljanje đubreta, postaje sve popularnija.

Urednik i voditelj emisije: Aleksandra Vukićević 

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
Čekajući vetar - ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 9 do 10 sati. 


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAMTREDS

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv rudnika litijuma u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100085059140554 http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html