Balkanski priručnik - Raša Papeš

Balkanski priručnik - Raša Papeš

Očuvanje akciznog učinka

Sirova nafta u svetu nikada nije bila jeftinija. No, to uopšte nije razlog da u Srbiji cene naftinih derivata ne poskupe!

*

Najnoviji pijačni rekvizit

Ženska parlamentarna mreža je novina koja ima šansu da potpuno istrebi srpsku potrošačku korpu.

*

Povećanje bez hleba

Nakon ovog povećanja plata i penzija očekuje se još jedno povećanje. Tako će građani moći da plate struju, televizijsku pretplatu i komunalije, pa makar ’leba ne jeli!

Prilika za davitelje

Telekom ostaje u državnim rukama. Nadamo se da ovakvu priliku državni privredni davitelji neće propustiti.

*

Specifično svojstvo zapete

Bila je to jedina tačka dnevnog reda i zapelo je, te ništa nije rešeno. Zbog toga sledeći sastanak zahteva bolju pripremu svih učesnika, a održaće se kao jedina zapeta dnevnog reda.

*

Usvojeni način ishrane

Gladni više ne štrajkuju glađu. Uostalom, niko ovde ne bi pravio problem niti bi primetio išta neobično u tom opšte prihvaćenom , ustaljenom , takoreći normalnom načinu ishrane.

Srbi šampioni sveta

Štampa nam je nedavno predstavila siromaštvo u svetu. Pa, kada se sve sabere, nema to veze. Za njih smo mi kraljevi sirotinje!

*

Konačni rezultat pregovora

Pregovori su pri kraju i uskoro oni neće govoriti sa nama, niti ćemo mi govoriti sa njima!

*

Isključivo gladni građani

Oni koji tvrde da su gladni ne pominju da su i žedni. Znaju oni da to ovde ne pije vodu!

*

Izostanak faktora stimulacije

Pohvalno je što sve češće izostaju korupcija i mito u pravno-ekonomsko-socijalnim rešenjima. Na primer, u sudstvu – tu činjenicu sudija i te kako mora uzeti u obzir pri određivanje kazne.

*

Stvar podudarnosti mišljenja

Ako se neko pita šta misle politički neistomišljenici , treba da zna da oni ne misle ništa. Isto kao i istomišljenici. U tom pogledu ne postoji tu nikakva prepreka za dalju saradnju.

*

Funkcionalna definicija pamćenja

Pamćenje čoveka služi sve dok je sposoban da pamti sve ono što mu valja zaboraviti. 

Raša Papeš
ETNA

rasa

FB POŠTOVAOCI RAŠE PAPEŠA, Tviter MR SIMAT  

 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html