Je suis Žikica Simić

Je suis Žikica Simić

- Sva je prilika da se moje radijske aktivnosti - emisije Tajanstveni Voz i Dole na uglu - bliže svome kraju. Nove upravljačko-vlasničke garniture nemaju razumevanja za njih. Zato se vraćam recenzijama. (23. januar)

- Sve će se znati za mesec-dva. Do tada uživajmo u muzici. (24. januar)

Žikica Simić 
 

Ako ovo zbilja sledi, potpuno sumanuto zvuči "neka se pripremi Žikica Simić"!?

Da li zaista postoji čovek... koji će iz etra da ukloni Žikicu Simića?

Ostvarili li se ova zla slutnja autora, ako bi imalo gde da nastaju audio fajlovi Tajanstvenog voza (ovo je ujedno pred-poziv zainteresovanim dizajnerima zvuka da budu u pripravnosti) imaće i odakle da se čuju, uključujući portal PPNS gde vlada bezuslovna naklonost "upravljačko-vlasničke garniture" Žikici Simiću. Prostor, kao i do sada, ostaje otvoren i za kolumne.

Sigurno je da će se naći neki studio, računar... u Beogradu gde će moći da se obrađuju najave bar jednom nedeljno, samo ako Ž. S. želi tako. Priliv muzike ne mogu da obustave, i da hoće, a upravljačko-vlasnička garnitura u tom slučaju može da dobije i stalnu rubriku. Pošto ima više e-adresa odakle bi se čuo T. V. i ubuduće, situacija zavisi samo od jednog čoveka, a nije A. V.

Da sačekamo tih mesec-dva...

U međuvremenu, za odgovor iz prve ruke - kontakte emitera mogu da iskoriste i sami poštovaoci Žikice Simića, kao što će to biti učinjeno za potrebe portala PPNS:

  • B92 (muzički urednik Radija B92 Božidar Radojčić; direktorka programa radija  Ana Martinoli)
  • STUDIO B (radio@studio.rs; djordje.micic@studiob.rs - Đorđe Mićić, izvršni direktor i odgovorni urednik radija)

Prateća poruka PPNS biće: želim da se Tajanstveni Voz (Studio B)/Dole na uglu (B92) i dalje emituje na vašem programu.

Jasno je da nije sve u slobodni medija, ima nešto i u novcu, ali niko ne može da nas spreči da se obratimo, zatražimo odgovor i pošaljemo poruku - do sledećeg oglašavanja autora emisija ovim povodom.

A za pokušaj odgonetanja šta se to danas zbiva oko kultnog, višedecenijskog radijskog izdanja, može da posluži podsećanje sadržajima čiji naslovi pružaju neke smernice:

Tajanstveni voz i Žikica Simić su deo identiteta portala PPNS, zato: JE SUIS ŽIKICA SIMIĆ!

Oh, my babe, don’t you know
The time has come for me to go.
Don’t you think of me no more?
I’m going to some foreign shore.APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html