Ana Ćurčin - Sketches Of Belonging (Album 2016)

Ana Ćurčin - Sketches Of Belonging (Album 2016)

Ana Ćurčin sa zadovoljstvom obaveštava da je objavila prvi studijski album "Sketches of Belonging". Album je do 8. januara dostupan za preuzimanje i slušanje na Bendkempu, a za koju nedelju i na svim drugim digitalnim platformama.

U narednim nedeljama mlada Beograđanka, predstavnica autentične ovdašnje amerikane ima nastupe u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, a za 10. februar najavljuje koncert sa bendom u rodnom gradu.

* * *

Ovaj album se u procesu snimanja promenio. Naišle su neke nove pesme koje su izgurale neke stare. Neke pesme su napisane pre više od desetak godine, neke su nešto mlađe, neke su nastale dok smo snimali album. Iako su starije i razbacane po vremenu bilo mi je bitno da budu zabeležene.

Uz veliku pomoć i podršku ovaj album je uspeo da se "desi" i htela bih da probam da se kroz ovo pismo zahvalim onima koji su mi pomogli i bili prisutni u ovom procesu: roditeljima na podršci od malena, pa i dan-danas kad sam "velika" odlučila da se bavim muzikom, mojoj sestri Danici i braći Milošu i Filipu, njihova podrška je stalna i neiscrpna. Hvala prijateljima, Ani Đorđević koja me prva pogurala da nastupam opet, a uz nju i Nemanji Mosuroviću, na neki način su me usmerili i podržali u početku da više zapnem, a i trudu i podršci Lazare Marinković, Kornelije i Emme Szabo i Milice Mešterović. A tu su i Danilo Tirnanić i Dušan Veljković koji su svirali sa mnom na prvim važnim koncertima.

Hvala Goranu Grubišiću na pronalaženju divnih rešenja i davanja sebe u snimanju, hvala Goranu Antoviću što je sve ovo izneo i omogućio i na najlepšoj saradnji ikad, Marku Cvetkoviću što je uz mene i na ljubavi koju daje u muzici, Blagoje Nedeljkoviću što se uključio i postao deo ekipe. Marko Kuzmanović i Goran Stojković su takođe uticali na to kako će zvučati ove pesme. Hvala Dukatu Strajniću i bendu Stray Dogg na prijateljstvu i zajedničkom muzičkom detinjstvu i odrastanju. Hvala Mioni Bogović na podsticaju i preispitivanju, inspiraciji i podršci. Hvala Svetlani Đolović i Iki na muzičkom preispitivanju i savetima. Hvala beskrajno Ivanu Lončareviću na kreativnom, duhovnom, muzičkom i prijateljskom osloncu od trenutka kako sam počela opet da sviram i Dušanu Bauku koji nam sve vreme to omogućava.

Ana Ćurčin


All songs composed and written by Ana Ćurčin. 
“Princess” - written by Ana Ćurčin and Maja Pelević. 
Arranged by Goran Antović, Marko Cvetković, Goran Grubišić, Blagoje Nedeljković & Ana Ćurčin.

Ana Ćurčin – vocals, back vocals and acoustic guitar & harmonica. 
Goran Antović – piano, hammond, wurlitzer, keyboard & percussions.
Marko Cvetkovic – bass. 
Goran Grubišić and Blagoje Nedeljković – drums. 
Milan Glavaški – electric guitar (Remain Calm and Anxiety).

Mixed and co-arranged by Marko Milatović. 
All songs are produced and recorded and mastered by Goran Antović.

I Can’t & Cut Loose: 
Produced by Nemanja Mosurović 
Drums: Marko Kuzmanović 
Guitar: Ana Ćurčin 
Bass: Marko Cvetković 
Mixing: Luka Slavić

Published by Pop Depression 
Design by Teyosh. 
Photo by Marija Strajnić.  
Contact: popdepresija@gmail.com, info@anacurcin.com

ANA ĆURČIN SAJT, FB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html