Antraks na Arsenalu

Antraks na Arsenalu

Legendarni treš metal bend Antraks nastupiće prvi put u Srbiji 22. juna na Arsenal Festu 07 u Kragujevcu.

Antraks - čuven kao jedan iz velike četvorke treš metal bendova u kojoj su Metalika, Megadet i Slejer - nastupiće od 21 čas kao hedlajner na glavnoj bini prve večeri.

Osnovan u Njujorku 1981. godine, Antraks je do danas prošao kroz brojne faze delovanja i promene postava, prodavši u preko 10 miliona primeraka својих 11 albuma, na kojima su zabeleženi neki od klasika treš metala kakvi su Madhouse, Indians, Got The Time, Caught In A Mosh, I’m The Man... ili saradnja sa reperima Public Enemy u Bring The Noise.

Prošlogodišnji album For All Kings pokazuje da bend nastavlja sa kreativnim uzletom započetim sa prethodnim Worship Music (2011), a pevač Joey Belladonna, ritam gitarista Scott Ian, bubnjar Charlie Benante, basista Frank Bello i solo gitarista Jon Donais će i u Kragujevcu pokazato zašto Antraks s pravom smatraju za jedan od najmoćnijih svetskih metal bendova uživo.

"Radimo ovo sada već 35 godina. To smo što smo, ne možemo biti ono što nismo, ne foliramo ljude. To je taj naš njujorški duh", objašnjava suštinu benda Frenk Belo.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, i već sada postoji mogućnost da se za samo 1.500 dinara kupi trodnevna ulaznica! Prodaja je preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine, Domu sindikata i tržnom centru "Radnički".

Promo period važi samo do 3. aprila. Nakon toga trodnevna ulaznica biće znatno skuplja.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - "Kneževom arsenalu" i "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

Foto: Jimmy Hubbard, Travis Shinn  

ANTHRAX SAJT, FB STRANA, TVITER, JUTJUBINSTAGRAM
ARSENAL FEST SAJT, FB STRANA, TVITER, INSTAGRAM 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html