Arsenal Fest 2020 - onlajn, bez publike

Arsenal Fest 2020 - onlajn, bez publike

Jubilarni Arsenal fest 10 usled i dalje složene situacije sa pandemijom kovid-19 u Kragujevcu biće održan onlajn bez prisustva publike.

ARSENAL FEST 2020 - UŽIVO:Od 9. do 16. septembra nastupiće:

  • Amira Medunjanin, 
  • Čovek bez sluha, 
  • KBO!, 
  • Nikola Vranjković, 
  • Lea Dobričić, 
  • Kruševac geto, 
  • Kendi, 
  • Larska i 
  • Kanda Kodža i Nebojša. 

Publika Arsenala moći će posredstvom društvenih mreža i jutjuba da besplatno gleda i sluša svirke na "garden stejdžu", odnosno u kragujevačkoj "Zastavinoj bašti", svake večeri od 21 čas.

Prvobitno planirani Arsenal 10, sa najavljenim nastupima imena kakva su Placebo, Sum 41, Ynwgie Malmsteen, Gogol Bordello, Dubioza kolektiv… nije mogao da bude održan kako je planirano u junu 2020. godine, usled nepovoljne globalne situacije sa pandemijom kovid-19. Stoga je planirani program prebačen za jun 2021. godine (potvrđeni su Gogol, Yngwie, Dubioza, dok se čekaju datumi za Placebo, Sum...).

Nakon toga, tim Arsenala uložio je sve napore kako bi jubilarni festival ovog leta ipak bio održan, naravno u svedenom i prilagođenom obliku, u skladu sa odredbama i preporukama republičkog Kriznog štaba za borbu protiv kovid-19.

Za ovu sedmicu očekivani su ČBS i KBO!, Amira Medunjanin, Nikola Vranjković i Lea Dobričić, kao prvi od desetak planiranih događaja Arsenala 10, koji bi se održavali uz ograničen broj od 500 posetilaca, rastojanje od 1,5 metra, nošenje maski i druga zdravstvena pravila.

Pošto je Institut za javno zdravlje Kragujevca danas saopštio da i dalje nema uslova za ukidanje vanredne situacije u gradu, bili smo prisiljeni da se odlučimo za praktično jedini moguć način održavanja desetog Arsenala – emitovanje onlajn nastupa bez prisustva publike.

Povrat ulaznica za nastupe Amire Medunjanin, Nikole Vranjkovića i Lee Dobričić počinje od 8. septembra u zavisnosti od mesta kupovine – u Kragujevcu u Domu omladine i Da Gama Travel-u.

Uputstva za povrat novca kupljenih preko Ticket Vision-a: ulaznice kupljene onlajn – poslati mejl na office@tickets.rs, ulaznice kupljene na prodajnim mestima – povrat (trenutno) na blagajni ŠC Ušće, a ulaznice kupljene na prodajnim mestima van Beograda poslati mejl na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Zahvaljujemo se svim našim fanovima i posetiocima, iz Kragujevca, regiona i svih delova planete, koji su nam neprekidno davali podršku tokom ovih teških i neizvesnih meseci, zbog kojih smo i nastojali da istrajemo i ipak održimo ovogodišnji slavljenički Arsenal.

Verujemo da je ogromno razočarenje fanova Arsenala što neće biti u mogućnosti i ovog leta da prate nastupe u jedinstvenom prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" ("mein stejdž"), "Zastavinoj bašti" ("garden stejdž") i "Čaurnici" ("eksploziv DJ stejdž").

Što se tiče organizacionog tima - festival je tokom svoje desetogodišnje istorije zapamtio brojne poteškoće, neizvesnosti, krizne trenutke..., ali za nas ništa ne bi bilo tako bolno kao kompletno otkazivanje Arsenala.

U inat svemu, čujemo se i gledamo sa ovih dana sa "gardena"! 


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html