Memorijalni festival ’’Ludi rakun’’

Memorijalni festival ’’Ludi rakun’’

Memorijalni rokenrol festival "Ludi rakun" održava se po prvi put u Zastavinoj basti u subotu 9. septembra od 20 časova. Festival je posvećen Luki Krstiću (njegov alterego je u nazivu festivala), koji je tragično poginuo na ostrvu Kos 30. avgusta prošle godine.

Na festivalu nastupaju: Larska, Dead Joker, Zigot, Steel Hornet i Motor Charge, a ulaz je slobodan.

Poznavaoci metal zvuka i poštovaoci rok kulture, Luku pamte kao pevača i basistu danas nepostojećeg benda The Evil One. Na dan njegove pogibije objavljen je debi album "Murder Roll at the Lovers Lane". Album je izdanje online etikete SMP Music, koja deluje u sastavu Srpskog metal portala (Serbian-metal.org).Pomenuti portal zabeležio je da je reč o svojevrsnom in memoriam izdanju. "The Evil One je zamišljen kao tribute bend legendarnom Venomu, ali su vremenom krenuli sa autorskim radom. Iza benda je ostao jedan demo, kao i album koji, zbog pomenute tragedije, nikada nije zvanično ugledao svetlost dana. Na albumu se nalazi osam autorskih numera i jedna obrada".

Kao propratni program festivalа od 17 časova na istom mestu realizovaće se turniri u okviru društvenih igara, igara na tabli, koje je Luka igrao.

Pošto je Luka bio i strastveni čitalac, organizatori pozivaju sve koji su razmenjivali knjige i utiske sa njim da toga dana u istom prostoru posete "Lukinu biblioteku" i upišu svoja sećanja u knjigu žalosti.

Organizatori su predvideli i demonstriranje procesa proizvodnje piva, s obzirom da je Luka sa prijateljima u svom dvorištu proizvodio "pivo s brda" za lične potrebe i potrebe stanovnika ulice Vite Janjića. 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html