Neverne bebe i The Artist pred Kragujevčanima za Đurđevdan

Neverne bebe i The Artist pred Kragujevčanima za Đurđevdan

Gradsko veće usvojilo je program obeležavanja Dana Grada - 6. maja, koji pored ostalog obuhvata niz manifestacija kao što su Prve dečije igrarije, zatim Đurđevdanske pesničke susrete, Joakimove dane odnosno reviju predstava u čast domaćeg pisca, Đurđevdanski folklorni maraton, XIII Interancionalno takmičenje akordeonista.

Pored svečane sednice Skupštine grada, biće održan i tradicionalni Đurđevdanski karneval, a u muzičkom delu delu programa 6. maja na Đačkom trgu nastupiće Simfonijski orkestar.

Na trgu kod Krsta koncert će održati Neverne bebe i The Artist, a neće izostati ni tradicionalni vatromet. Program počinje u 21 čas.

Uoči nastupa, vođa sastava The Artist Aleksandar Đapić-Braca posredstvom portala PPNS iznosi kakav je osećaj pred nastup najvišeg ranga u rodnom Kragujevcu, uz predstavljanje set-liste i aktuelnosti u bendu.

Đapić: Veliko uzbuđenje vlada pred nastup. U sličnom sastavu smo svirali mnogo puta, ali pod imenom The Artist i sa autorskim pesmama prvi put. Na neki način je ovo i početak sezone za bend. Drago mi je da sve kreće iz Kragujevca, grada u kojem sam odrastao i koji je uticao na moje muzičko opredeljenje i život. Izvešćemo veći deo pesama sa albuma i par obrada. Za period posle Đurđevdana u Kragujevcu imamo u najavi nekoliko rok festivala u Srbiji i par poziva iz inostranstva. Ujedno završavamo novi singl i zaokružujemo materijal za drugi album... Vidimo se 6. maja u 21.00!

NASTUP THE ARTIST "BEZ STRUJE" NA PRVOJ GODIŠNJICI PORTALA PPNS - 2. JUN 2015.

STRASTPUT OD MAKAIzvori: kragujevac.rs, PPNS


NEVERNE BEBE SAJT, FB STRANA, JUTJUB
THE ARTIST FB STRANA, JUTJUB

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari