Pera Džo i Nenad Zlatanović u Kragujevcu!

Pera Džo i Nenad Zlatanović u Kragujevcu!Akustičarski bluz tandem - Pera Džo (usna harmonika) i Neša Zlatanović Mr. Swagger (gitara) nastupaju u kragujevačkoj rokenrol-pivnici Gustav u subotu 21. oktobra od 22 časa i 30 minuta.

Ovaj akustičarski tandem prvi put održava svirku u prestonici Šumadije, a organizatori najavljuju pravi mataron od preko tri sata muziciranja.

Pera Džo je kultno ime bluz scene Srbije i bivše SFRJ koje Kragujevčani vezuju za Smak.

SMAK - CROSSROADTakođe je čest pratilac i bluz-dive koja je letos oduševila publiku Arsenal festa - Ane Popović.

Neša Zlatanović, vođa trija Texas Flood iz Beograda, delio je binu, pored ostalih, sa sastavom ZZ Top.

- Zaista kada slušate ovaj duo imate osećaj da se nalazite u nekom pabu u Teksasu, gde "mirno" pijete svoje pivo, i odjednom spontano, kako se to samo u Teksasu dešava kreće svirka koja vas izuva iz cipela i dovodi do ludila. Ne možete da sedite, morate da ustanete i zaigrate bluz. Onako kako vam se hoće jer bluz je sloboda u svemu, pokretu, izrazu, slobodni ste da izrazite svoju tugu, i da uživate u njoj u sjajnom ritmu. Usna harmonika Pere Joea i akustična gitara Nenada Zlatanovića zaviruju u "black hearts" svoje publike i još dugo posle svirke taj zvuk koji stvaraju zajedno ostaje duboko u svakom od nas.... (DŽABALETAN)

Velemajstori bluz-roka u Kragujevcu sigurno pronalaze pravo mesto za pozitivnu povratnu reakciju, ostaje da se Šumadinci odazovu pozivu...

DEŠAVANJA U GUSTAVU UOČI BLUZ NOĆI:

  • 12. oktobar: Cover rock night
  • 13. oktobar: Braca, Ćira & Stefan - akustični trojka
  • 14. oktobar: The Passengers, Veliko Gradište
  • 19. oktobar: Bezvazdušni prostor, Trstenik
  • 20. oktobar: Cyco Error - crossover

TEXAS FLOOD FB STRANA, JUTJUB
GUSTAV FB STRANAGRUPA 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ https://www.ijfk.info/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://test.prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html