The Artist - Moja je greška (Official Video 2015) HD

The Artist - Moja je greška (Official Video 2015) HD

Pop-rok bend The Artist frontmena Aleksandra Đapića-Brace predstavlja ekskluzivno na Telegrafu spot "Moja je greška", kao najavu svog prvog albuma "Rusija" koji će sutra (sreda) objaviti promoterska kuća Long Play.

Spot vizuelno otkriva The Artist kao bend sa duboko ukorenjenim rok stavom. Naziv benda je izabran zato što, ističe gitarista, pevač i autor muzike Đapić, kod njih neće biti kompromisa, i zato što rade "ne zbog para, već zbog muzike, izražaja, zaostavštine i savesti":

- Rođen sam sedamdesetih. Nama, meni, muzika je bila sve. Način života, škola, filozofija. Svirao sam u nekim dobrim bendovima u vreme kada je na našim prostorima muzika imala smisla.

Braca je dodao:

- Posle je nastala pauza. Kod svih kreativnih je nastala tišina. Stari i dobri bendovi sada nostalgično vraćaju svoje pozicije.

Publika u Srbiji i regionu nedavno je već imala priliku da vidi i čuje The Artist u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde se premijerno predstavili naslovnu pesmu "Rusija".

U doba kad se u svemu traži skriveno značenje, da li The Artist brinu da će pesma, ali i naziv albuma, biti shvaćeni kao neka vrsta političke poruke?

– Ne brine me. "Rusija" je pesma koju sam napravio u mladosti, pre 20 godina. Možda je sada trebalo da se čuje. Dobro je kada se razmišlja, znači da se sluša – kaže Braca.Izvor: telegraf.rs

THE ARTIST FB STRANA 


Tribina mali baner 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari