Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović političarima, opozicionarima

Rektor Cetinjske bogoslovije Gojko Perović političarima, opozicionarima

BESEDA - BAR, 13. 2. 2020.- Ako me ovi moji budu prozivali: Što si otišao gore u Srbiju, da praviš litiju u Kamenici? - reći ću im: Vi svi kada vas srce zaboli idete u Kamenicu. A ovo se o srcu radi.

GOJKO PEROVIĆ U MATICI SRPSKOJ, 20. 2. 2020.SAVREMENI ČOVEK I SAVREMENI SVET
Matica srpska - Novi Sad, 20. 2. 2020.


SAOPŠTENJE
20. 2. 2020.

Molim i preklinjem pojedine crnogorske novinare da ne šire dezinformacije i ne obmanjuju javnost u pogledu mojih susreta i sastanaka sa različitim ličnostima.

Tačno je da sam se juče susreo sa političarima iz Demokratskog fronta u svrhu razjašnjenja nesuglasica povodom toga da je karakter litija isključivo crkveni i da nema, i ne smije imati, nikakav stranački karakter. Ni sa jednim političarem nisam imao, nemam i neću imati redovne sastanke. Niti za tim ima potrebe, niti mi je u opisu posla.

Što se tiče mog sastajanja sa političarima, kako bi javnost bila istinito i potpuno informisana, želim da saopštim i da sam nedavno imao zvaničan sastanak sa Premijerom i sa nekoliko ministara, političara iz vladajućih partija. Istoga dana, juče, kada i sa političarima iz DF-a, bio sam u prilici da sjedim sa liderom vladajuće Liberalne partije, gospodinom Andrijom Popovićem, nakon našeg gostovanja u sinoćnoj emisiji Problem RTV Budva. Svim tim susretima pristupam sa jednim, istim, ljudskim i hrišćanskim motivom da se prevazilaze zavade u Crnoj Gori i da se pokaže istina.

Protojerej-stavrofor Gojko Perović, rektor Cetinjske bogoslovije


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

ARHIVA PPNS

POSVETA PRAHU OCA SRBIJE - PETAR PETROVIĆ NJEGOŠ (AUDIO, 4:54)

U CRNOJ GORI OZBILJAN PROJEKAT SA CILJEM PROMENE IDENTITETA SRBA (VIDEO, 11:58)STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 


PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari