LOSOS - Logički održiva stranka opozicije Srbije

LOSOS - Logički održiva stranka opozicije Srbije

Na sledeće izbore, kad god oni budu bili, opozicija ne treba da izlazi ukoliko ne bude napravila nešto što zovem: LOSOS - Logički održiva stranka opozicije Srbije. To je jedna organizacija koja za svoj program ima logiku i logičku održivost onoga što radi.

Prvi logički postulat

Ta bi se stranka mogla zalagati za to da ono što ima malo glasača neće imati više glasača po svakoj polovini ako se bude podelila. To je jedna sasvim logička premisa koja treba da bude deo postojanja, recimo, Demokratske stranke.

Drugi logički postulat

Za na primer Pokret građana Srbije: Ne možeš biti onoliko dana u pripremama za izbore koliko si pre toga dana ili meseci bio u zalaganju za bojkot.

Treći logički postulat

Može važiti za Borisa Tadića, sem ako ne bude bio u nekom drugom filmu: Ako si pre toga bio predsednik države, nemoj se kandidovati da budeš predsednik opštine.

Četvrti logički postulat

Isto važi za njega i još mnoge: Nemoj se zalagati za ujedinjenje opozicije, ako si pre toga razvalio minimum jednu partiju, tako što si odvojio svoju partiju od te iste partije.

Peti logički postulat

Za bojkot: Nemoj bojkotovati izbore ukoliko nemaš ljude koji će nadzirati taj bojkot, organizaciju koja će organizovati bojkot i, na kraju krajeva - ljude, koji će bojkotovati izbore ako su ti to obećali.

Šesti logički postulat

Poslednji: Ukoliko nisi priznao greške kada si ranije bio u vlasti, nemoj se kandidovati za sledeću vlast jer nisam lud da te izaberem da bi ponovo pravio iste greške koje si pravio ranije. To bi moglo da važi za Savez za Srbiju.

Ako ne budemo imali LOSOS-a, poslužiće se na kraju, ovom ribljom analogijom - SOM, a to je Savez opozicionih mediokriteta.

Vojislav Voja Žanetić


Izvor: PLjiŽ - sezona peta, epizoda sedma


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html