Kreativna nastava za decu i priprema za fakultete i srednje škole

Kreativna nastava za decu i priprema za fakultete i srednje škole

Grupa veliki CeLUS se vremenom profilisala kao profesionalna pripremna nastava kandidata za prijemne ispite na umetničkim fakultetima i srednjim školama. 

Zahvaljujući velikom broju upisanih kandidata tokom godina, u grupu veliki CeLUS dolaze u začajnom broju i kandidati iz gradova i mesta u okruženju Kragujevca (Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac...).

Ovoj grupi se često pridružuju i stariji polaznici, autodidakti, koji žele da unaprede svoje znanje iz oblasti likovnih i primenjenih umetnosti i dalje razvijaju svoju kreativnost.

Pripremna nastava za umetničke srednje škole i fakultete, održava se u prostorijama Druge kragujevačke gimnazije u Kragujevcu, utorkom, četvrtkom i vikendom. Za više informacija, kontakt telefon: 063 840 53 67.

Grupe mlađi CeLUS i srednji CeLUS svoje aktivnosti baziraju na edukovanju dece, mlađeg i srednjeg uzrasta.

Uz kvalitetno druženje i kreativnu atmosferu deca se usmeravaju na prave tehnike i materijale za likovno izražavanje uz individualizovani rad, ali i na pojmove iz istorije i teorije umetnosti koji će im značiti u razvoju likovno-kreativnog napredovanja.

Pored navedenog polaznici uče i o istoriji umetnosti u skladu sa uzrastom i interesovanjima, posećuju muzeje i galerije te učestvuju na domaćim i međunarodnim likovnim konkursima na kojima su do sada postigli zapažene rezultate.

Časovi crtanja i slikanja za decu uzrasta od 5 do 15 godina su vikendom! Za više informacija, kontakt telefon: 069 313 27 67. 

Detaljnije o projektu za razvijanje mašte i kreativnosti kod mladih na PPNS: CELUS - CENTAR ZA LIKOVNO USAVRŠAVANJE.

Celus

CELUS FB PROFILSTRANAINSTAGRAM 

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC FB STRANATVITERINSTAGRAM

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html