Probudi se: Veliki školski čas 2023

Probudi se: Veliki školski čas 2023

Promena termina održavanja Velikog školskog časa u kragujevačkim Šumaricama naišla je na veliku osudu javnosti. Pojedini Kragujevčani su pozvali grad i institucije da reaguju zbog odluke da se Veliki školski čas umesto u 11.00 sati održi u 10.30.

INICIJATIVA: SAČUVAJMO TERMIN I TRAJANJE VELIKOG ŠKOLSKOG ČASA! 18. 10. 2023.

Inicijativa: Sačuvajmo termin i trajanje Velikog školskog časa!
Sagovornik: Dejan Milošević, udruženje PRVI PRVI NA SKALI

Autor Zlatija Labović: Fokus je na građanima. Da nije bilo njih, glasa medija i udruženja poput vašeg, ovo se možda ne bi razrešilo?

Miloševića: Ovaj slučaj je pokazao da Kragujevac sem što ima jak identitet, a to je odavno poznato, ipak ima i integritet. Sačuvali smo se, svoj smo na svome - Kragujevčani koji obeležavaju tu veliku tragediju, nacionalnih razmera, će uobičajeno, 21. oktobra prisustvovati Velikom školskom času koji decenijama počinje u 11 časova i traje 45 minuta... Procenili smo da nešto treba da uradimo.


Izvor: Nova S

NIKOLA DAŠIĆ: VELIKI ŠKOLSKI ČAS POČEĆE U 11 ČASOVA, TRAJAĆE 45 MINUTA 

Nikola Dašić: Veliki školski čas počeće u 11 časova, trajaće 45 minuta

ARHIVA PPNS KRAGUJEVAČKI OKTOBAR
VELIKI ŠKOLSKI ČAS

Veliki školski časSTRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI

PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PODRŽI PPNS!

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html