Radnički s’ pojačanjem na Pazarce

Radnički s’ pojačanjem na Pazarce

Ambicije o povratku u sam vrh srpske odbojke, Odbojkaški klub Radnički nastavlja da demonstrira na više polja. U skladu sa ciljanim završnicama oba nacionalna takmičenja ove sezone, Kragujevčani su iskompletirali svoje redove pojačanjem na poziciji tehničara.

O angažovanju Nikole Stokovića (1995, 191cm) - koji Beograd (C. Zvezdu) menja za Kragujevac kao radnu sredinu, inače je prethodno bio i kapiten MOK Spartak - za portal PPNS govori sportski direktor OK Radnički Marko Maksimović.

Maksimović: Konačno smo kompletirali ekipu. Na poziciji tehničara smo imali velikih problema, to nam je jedino škripalo u pripremnom periodu, što je ukazivalo da moramo da nađemo adekvatnog igrača na toj poziciji. Stokovića nam je ustupila Crvena zvezda. Mislim da ova ekipa, sa Nikolom na poziciji tehničara, može mnogo da uradi u ovoj sezoni.

U novembru počinje takmičenje i u Kupu Srbije. Radnički je za protivnika u osmini finala dobio Pirot, a gostovanje sledi 15. novembra (igra se jedna utakmica). Sa kakvim ambicijama ulazi Radnički, koji je znao da obraduje Kragujevčane osvajanjem trofeja?

Maksimović: Što se tiče Kupa, žreb nam je bio naklonjen u osmini finala. Izvukli smo Pirot, objektivno najslabijeg rivala. Nadam se da će tako da bude i u četvrtfinalu, pošto smo apsolutni favoriti protiv Piroćanaca, samo što to moramo da potvrdimo i na terenu. Pokušaćemo ove godine da dođemo do finala Kupa, a imamo iskustva kako se to radi.

U petak 21. oktobra od 19 časova u hali Jezero igra se derbi Superlige Radnički-Novi Pazar. Biće to prilika za revanš Šumadinaca posle poraza na Giginom turniru, a ovoga puta sa još većim ulogom. Kako odbraniti Jezero?

Maksimović: Pre svega, pozivam publiku da dođe u što većem broju i podrži nas protiv Pazara - to može da bude preduslov za željeni uspeh. Smatram da je pred nama derbi, sudeći po kvalitetu obe ekipe. Pazarci imaju možda i najiskusniju ekipu u Superligi. Dosta su uložili u igrače ove sezone i sigurno je da se nadaju jednom trofeju. Posle pobede nad Klekom u prvom kolu, mi ćemo i domaćoj publici u petak da pokažemo da se ove sezone može sa punim pravom računati na nas. Ove godine smo spremni da uđemo u borbu za oba finala. Za tako nešto očekujemo povratak svih pristalica našeg kluba, dolazak svih ljubitelja odbojke, da zajedno napravimo onu prepoznatljivu atomferu u našem Jezeru. Napominjem da je ulaz besplatan, a da posetioci kupovinom karte od 100 diinara pomažu svoj klub.

Podsećamo, Radnički je u premijernom kolu doneo bodove sa gostovanja Kleku (2:3), dok je Novi Pazar kao domaćin nadigrao Ribnicu 3:0.

RASPORED SUPERLIGE 2016/2017

OK RADNIČKI SAJT LIGEFB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Sezonske karte kao podrska KKK Radnicki
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html