Čekajući vetar, 24. 11. 2019.

Čekajući vetar, 24. 11. 2019.

PRVI PRVI NA SKALI KRAGUJEVAC
RADION: ČEKAJUĆI VETAR

 

Pare za hranu nećete potrošiti na taksi - ako ste razumni. Ako niste, onda ćete 500 miliona evra za nekoliko godina pustiti da vam proklize kroz prste. Ne računa se ono što se zadržalo na lepljivim prstima pojedinaca. Mogli smo za te pare da napravimo dvadeset deponija i potpuno rešimo problem čvrstog otpada. A moraćemo da ga rešimo. Od gotovog smo napravili veresiju - podići ćemo kredit i plaćati kamatu...a, eto - imali smo novac. Ekološki centar Stanište iz Vršca ima precizne podatke o finansiranju životne sredine.

Minja Nikolić iz Temske možda i drži zapaljive govore protiv izgradnje mini hidroelektrana, ali ne pali objekte koji pripadaju investitorima. To je morala da dokaže i na poligrafu.

Voleti zmije ne znači držati ih u terarijumu. Još ako su otrovne - tim porivom mogu da se pozabave psiholozi. A šta ako vlasnika više nema, a otrovnice se razmile naokolo? Gost emisije je Rastko Ajtić iz Zavoda za zaštitu prirode.

Šta treba da znamo o suplementima?

Da li postoji dokaz o štetnosti GMO?

Autor i voditelj emisije je Aleksandra Vukićević.

PRESLUŠAJ:

Portal PRVI PRVI NA SKALI Cekajuci vetar - preslusaj
 

Čekajući vetar је ekološki magazin Radio Beograda 2 koji se bavi odnosom čoveka i životne sredine, čoveka i prirode. Emituje se nedeljom od 8 do 10 sati.


PREPORUKA PPNS

NATO BOMBARDOVANJE, KAO UZROK NASTANKA EKOCIDA U REPUBLICI SRBIJI - DRAGAN BATAVELJIĆ


DRŽAVA DOZVOLILA INDUSTRIJSKU KONOPLJU, A PRONAĐEN KANABIS U PD JOVANJICAZABRANA GMO OTVORILA SRBIJI VRATA I NAJZAHTEVNIJIH TRŽIŠTA


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM
 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 


PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari