Verovanje u ravnu zemlju i nepostojanje virusa - grupe roditelja i učenika pred 1. septembar 2020.

Verovanje u ravnu zemlju i nepostojanje virusa - grupe roditelja i učenika pred 1. septembar 2020.

U toku je ujedinjavanje dela roditelja školske dece, koji su protiv onlajn nastave, ali još više protiv nastave u školi, ukoliko će deca morati da nose maske, poštuju distancu, imaju nastavu u manjim grupama. Naročito su protiv mere kojom se predviđa da učenik koji u toku nastave pokaže simptome kovida, bude izolovan u prostoriji koju će škola odrediti za to. Po preporukama Ministarstva, sa takvim učenikom će u prostoriji boraviti nastavnik, dok ne dođu roditelji, sa kojima se dete mora hitno uputiti u kovid ambulantu.

U interpretaciji ovog dela roditelja, njihovoj deci će se u stvari vaditi organi, ili će biti prodavana da bi vladari iz senke posle pili dečiju krv.

Obrazovno-vaspitni rad u školskoj 2020/2021. godini u osnovnim školama

U blažoj varijanti, deca će biti tajno vakcinisana dok roditelji ne stignu u školu, ili će im biti uzet bris zbog prikupljanja genetskog materijala, a u cilju kasnijeg kloniranja.

Nakon čitanja objava i komentara u jednoj roditeljskoj grupi, osećam se jako loše. Osećam se poraženo kao čovek i kao prosvetni radnik. Ovo drugo, jer su ti roditelji prošli kroz naš obrazovni sistem. Poklonjene dvojke su stigle na naplatu. Posle njih je stigao internet, dostupan podjednako svima, i obrazovanima i neobrazovanima, i onima koji su razvili kritičko mišljenje, i onima koji nisu, a mišljenje je kao donji deo leđa - svako ga ima.

Obrazovno-vaspitni rad u školskoj 2020/2021. godini u srednjim školama

Ti roditelji su roditelji NAŠIH đaka, a ne nekih, tamo negde. Ti su đaci izloženi mišljenju svojih roditelja u kući, a drugačijem mišljenju u školi.

Ti roditelji trenutno vide sebe kao heroje, kao poslednji bedem između dece i zlikovaca koji jedu decu.
Za to vreme, prosvetni radnici žive u svom mikrosvetu, potpuno neupućeni u okean koji im đake zapljuskuje dok nisu u školi. Prosvetni radnici ne slušaju Bubu Korelija, ne prate Baku Praseta, ne gledaju Balkaninfo, ne prate info ratnike. Samo lamentiraju nad tim što su učenici nezainteresovani za obrazovanje, ne čitaju, slušaju užasnu muziku.

NAŠI MIKROSVETOVI SE NE DODIRUJU.

Đaci nam veruju u ravnu zemlju, Anunakije, veruju da virusi ne postoje (ne korona, nego uopšte), imaju idole za koje mi nismo čuli.

Pri svemu tome je ta poveća grupa roditelja, i ta poveća grupa đaka, ponosna na svoja saznanja, i na to što duboka država njima ne može da manipuliše.

Što se njih tiče, korona ne postoji, jer nema obdukcija.

Maske se ne nose, jer pod njima nema dotoka kiseonika (a to je i cilj, da se deca onesveste, pa da ih zli lekari odvezu u nepoznatom pravcu).

Obrazovani ljudi (lekari i prosvetni radnici) su budale koje ne treba slušati, jer svi odreda služe Satani i rade za one koji žele da nam nametnu žig zveri.

Eto, to je realnost u koju ulazim 1. septembra.

Za kraj ću postaviti skrinšotove trenutno popularnog teksta koji roditelji dele:


Bolje je da se spremimo za onlajn nastavu; koncept mora da bude interesantan




Početak školske godine odgođen za mesec dana zbog epidemioloških rizika po zdravlje dece - u Crnoj Gori




Ljubinka Boba Nedić, 18. 8. 2020.


O AUTORU



Foto: Reddit 

Arhiva PPNS

ZAŠTO SA DECOM NE SME SVAKO DA RADI - SLUČAJ ZORANA ŠUMADINCA (FOTO/VIDEO)



LJUBINKA BOBA NEDIĆ: DILETANT OPŠTE PRAKSE



PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html