Težina lanaca 3 (2019)

Težina lanaca 3 (2019)

PRVI PRVI NA SKALI/KORONA 

#OSTANIKODKUĆE!
#ОСТАНИКОДКУЋЕ! 

Težina lanaca 3 (engl. The Weight of Chains 3) je kanadsko-srpski dokumentarni film iz 2019. godine u režiji Borisa Malagurskog. Tema filma je zagađenje životne sredine, GMO hrana, štetnosti osiromašenog uranijuma, ekološke katastrofe i sistemski problemi kao i načini na koji države mogu suvereno da odlučuju o svojoj sudbini.

Treći deo serijala se bavi sistemskim problemima na ekološkom planu i zagađenju životne sredine. Film ne zaobilazi ekonomski pritisak neoliberalnog poretka u svetu, koji se u jurnjavi za profitom ne osvrće na negativne globalne ekološke i klimatske posledice. Štetnosti genetski modifikovane hrane, štetnosti osiromašenog uranijuma, kao i novi modeli poljoprivrednih programa, koje je autor snimio na Kubi i koji se nude kao ekološko svesna alternativa. Fokus filma je usmeren ka posledicama NATO agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine.

Film je izazvao veliko interesovanje publike u Čikagu, Majamiju, Las Vegasu, Vašingtonu, Torontu, Bostonu, Otavi i ostalim gradovima Severne Amerike. Krajem oktobra 2019. premijerno je prikazan u Beču.

Treći deo kontroverzne dokumentarne trilogije srpsko-kanadskog filmskog režisera Borisa Malagurskog koji objašnjava kako vojno-industrijski kompleks, moćne korporacije i političke interesne grupacije ugrožavaju naše zdravlje i goli opstanak.

DONIRAJ ZA SLEDEĆI FILM

video-link11

ARHIVA PPNS

PRIRUČNIK O PREVENCIJI I LEČENJU KOVID-19 INFEKCIJE - UNIVERZITET U ZHEJIANGU, NR KINA (68 STRANA)

 

DEZINFEKCIJA SVIH ZGRADA I JAVNIH POVRŠINA; POKRENUTA AMBULANTA ZA FEBRILNA STANJA I RESPIRATORNE INFEKCIJE; ZATVORENO VIŠE PIJACA; GRADSKI PREVOZ DO 17 ČASOVA

HEMIJOM PROTIV VIRUSA KOVID-19: NAJEFIKASNIJI U PREVENCIJI SAPUN I 70% ETANOL

OGRANIČITI I USPORITI VRH EPIDEMIJE

RESPIRATORNA HIGIJENA

PRVI PRVI NA SKALI Kultura kijanja i kasljanja

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari